Fotbal international Lovitură pentru cluburile din Premier League. Împrumuturile din Arabia Saudită ar putea fi interzise
Data publicării:
Cluburile din prima ligă engleză ar putea primi o adevărată lovitură. 

Premier League va vota la următoarea sa reuniune o propunere de interzicere a împrumuturilor de jucători în Arabia Saudită în acest mercato de iarnă, transmite EFE.

Această măsură, conform The Athletic, ar fi doar una temporară pentru a evita creşterea fluxului de jucători care pleacă în fotbalul saudit şi care a cunoscut o creştere în această vară odată cu transferul unor vedete precum N'Golo Kante, Sadio Mane, Roberto Firmino, Edouard Mendy şi Jordan Henderson.

În acest fel, ar fi evitate operaţiuni precum cea preconizată de Newcastle United, care intenţionează să-l aducă pe mijlocaşul portughez Ruben Neves, sub formă de împrumut de la Al Hilal, având în vedere suspendarea lui Sandro Tonali şi care va rata următoarele zece luni de competiţie. Acest transfer ar fi favorizat datorită legăturilor dintre Newcastle şi Arabia Saudită, clubul englez fiind cumpărat la finele anului 2021 de un fondul public de investiţii saudit PIF.

Următoarea şedinţă a Premier League, în care cele 20 de cluburi vor vota această măsură, va avea loc pe 21 noiembrie. Unele cluburi au încredere că această măsură poate fi extinsă şi la transferuri, nu doar la împrumuturi, şi că poate fi implementată şi în mercato de vară, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international
Tagurile articolului: arabia saudita  fotbal  imprumuturi  premier league 

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel