Tenis Lovitură pentru Halep. "A fost o sentinţă. Asta nu înseamnă că eşti curat"
Data publicării:
Simona Halep a beneficiat de o reducere a pedepsei pentru dopaj la TAS, de la 4 ani la 9 luni, însă de atunci a jucat doar un meci, pierdut în faţa Paulei Badosa. 

Prin comparaţie, italianul Jannik Sinner nu a fost suspendat deloc şi a fost şi exonerat de acuzaţiile de dopaj, după ce a dovedit că suplimentul care a dus la depistarea sa pozitivă era contaminat. 

Tenismena Andreea Prisacariu spune că şi Sinner şi Halep au avut o parte din vină. 

"Eu am apreciat-o foarte mult pe Sharapova în ceea ce priveşte dopingul. Ea lua acel medicament de foarte mult timp, era permis. Şi ea şi echipa de doctori au greşit, nu a mai verificat că fusese trecut pe lista substanţelor interzise. Şi-a asumat greşeala, şi-a ispăşit pedeapsa şi a revenit în circuit. 

La Sinner m-a deranjat că s-a ascuns foarte mult cazul. Vorbim de luna aprilie când a fost depistat, dar ştirea a ieşit în august. Nu mă interesează cine a greşit, cine a fost fizioterapeutul. Au fost steroizi? Au fost! Dar asta nu înseamnă că nu toţi au greşit. Au greşit toţi! 

Şi Simona la fel. I s-a scăzut sentinţa. Dar tot a fost o sentinţă. Asta nu înseamnă că eşti curat", a declarat Andreea Prisacariu la podcastul Business Philosophy. 

Andrei Pavel e sigur că Simona Halep va reveni pe teren 

"Nu am mai vorbit de mult cu Simona. Când am jucat la Cluj cu ea cred că avea probleme la genunchi şi a şi declarat că îşi ia ceva mai mult timp pentru recuperare. Dar o să o revedem sigur pe teren, 100%. Ea vrea să joace, vrea să mai încerce, vrea să fie în faţa publicului. 100% se gândeşte la asta. E şi greu să se motiveze. A avut şi partea asta de viaţă normală, cu foarte multe rele. Ea nu putea să iasă nicăieri, era o presiune enormă. Dar a avut parte de o perioadă în care să se trezească când vrea ea, să mănânce un pic ce vrea, o viaţă fără planul ăla de antrenament. Normal că începe să îţi placă. Mai ales în prima perioadă după ce te laşi. 

După care începe să te roadă, să vrei înapoi. 

Depinde de fiecare om în parte. 100% o să simtă adrenalina aia pe care nu poţi să o ai din nimic altceva. Dar fiecare om e altfel. Mie, spre exemplu, mi-a căzut tavanul în cap. Şi ei o să i se întâmple la fel. La fete e un pic diferit, pentru că ele vor şi familie, vor copii. Dar la băieţi e un procent foarte mare. Adrenalina aia nu o poţi găsi în altă parte, chiar dacă o cauţi. Important e să fie bine fizic şi psihic. Iar primul pas l-a făcut deja, că a demonstrat că nu a fost vinovată. 

Acum urmează paşii ăia mai mărunţi, pentru că trebuie să pună osul la muncă", a declarat Andrei Pavel la Un Podcast. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Tenis

logo icon Articole similare

Tenis România învinge China în Cupa Davis, scor 3-2

Echipa de tenis a țării noastre a reușit să treacă de...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Stadionul „Michael Klein” își schimbă denumirea! Ce nume va purta terenul echipei Corvinul Hunedoara

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a spus de ce Oţelul nu a mai făcut niciun transfer. Mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Gloria Buzău

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

pixel