Superliga Romaniei Lovitură pentru Petrolul. Singura echipă din România cu care poate semna Alex Cicâldău. Giovanni Becali a confirmat
Data publicării:
Alexandru Cicâldău vine luni în România, dar nu pentru a semna cu Petrolul Ploieşti. Impresarul Giovanni Becali a anunţat numele singurei echipe din ţară la care poate juca Alex Cicâldău. 

”Va veni în România cu un avion privat și va fi numai jucătorul Craiovei. Dacă nu se rezolvă cu Craiova, va rămâne la Galata, să-și ia tot contractul.

E de ultimă oră, da. Noi am schimbat, pentru că am considerat că Universitatea Craiova e echipă de cupă europeană, iar la Petrolul se pot întâmpla multe, bune și rele. Asta-i meseria noastră, să găsim cel mai bun lucru pentru jucător, să aibă siguranța contractului, să fie plătit.

Ce să le fac celor de la Ploiești? Nu sunt niște sponsori sau niște proprietari care să depună cinci milioane de euro în bancă la Petrolul? Sunt jucători care încă au bani de luat, ca Musi de la FCSB. De la FCSB nu m-a sunat nimeni pentru Cicâldău”, a declarat Giovanni Becali, la Fanatik.

Jurnalistul Cristi Coste, de la Fanatik, anunţase în urmă cu câteva ore că Alexandru Cicâldău va bate palma cu Petrolul, unde va fi împrumutat de Galatasaray, dar şi că turcii îi vor plăti integral salariul. 

"Alexandru Cicâldău va ajunge la ora 14:15 în România pentru a semna cu Petrolul. Actele sunt semnate deja. Se așteaptă ca UEFA să ridice interdicția pe care Petrolul o are. Prahovenii au plătit acea sumă de bani, iar apoi Cicâldău va fi prezentat la Petrolul”, a declarat Cristi Coste la Fanatik Superliga. 

Craiova nu dă niciun ban pentru Cicâldău 

”În primul an, va primi salariul întreg la Galatasaray, în anul următor va contribui și Craiova să aibă același salariu, dar jucătorul poate să renunțe și el la ceva bani, ca să meargă mai departe”, a spus Giovanni Becali.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel