Superliga Romaniei Luca Mihai, fotbalistul lui Poli Iaşi accidentat la meciul cu Dinamo, încă nu şi-a revenit. "Zilele trecute vedea dublu"
Data publicării:
Luca Mihai a fost protagonistul unei accidentări de groază în meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi, din playout, câştigat de "câini" cu 1-0. La o fază banală, un contact extrem de tare între el şi Homawoo l-a trimis pe Luca Mihai direct la spital, unde a fost diagnosticat rapid cu mai multe fracturi craniene. 

Florin Mihai, tatăl fotbalistului, spune că acesta încă nu şi-a revenit după accidentare.

"Copilul meu este pe un trend ascendent. Este bine, comparând cu ce a fost, dar sunt lucruri care se lasă așteptate. Cea mai mare problemă o are cu ochiul drept. Zilele trecute vedea dublu cu ochiul drept și în ceață. Este pe un trend ascendent și acum vede numai în ceață.

Partea legată de ureche, a fost joi la ORL-ist și doamna doctor s-a arătat foarte încântată că 90% lucrurile sunt rezolvate. Bineînțeles că nu aude complet, dar lucrurile astea vor reveni cu timpul. Amețelile au dispărut, durerile de cap au dispărut. Este pe un trend ascendent și sunt sigur că se va face bine”, a spus Florin Mihai, la EXCLUSIV DINAMO.

"Aproape a fost şters din fotbal" 

”Luca Mihai nu este în regulă deloc. Nu spun detalii. Noi am trecut peste acel accident de pe terenul de fotbal cu o uşurinţă incredibilă. Aproape că l-au şters din fotbal. 

Va fi internat, trebuie o analiză comună a unor departamente diferite: oftalmologic, neuro-chirurgical, ORL, toate zonele în care el suferă. Nu ştim ce este în realitate. 

Este foarte, foarte grav. Traversează nişte momente… Nu este în regulă deloc. Acest copil trebuie recuperat pentru fotbal. Trebuie să fim foarte atenţi, ca să prevenim astfel de intrări”, a spus Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, la Fanatik Superliga. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel