Echipa nationala Lucescu, reacție categorică împotriva insistențelor presei: „Asta vă interesează”
Data publicării:
Într-un meci disputat într-o atmosferă tensionată la Priștina, echipa națională a României a obținut o victorie clară, scor 3-0, împotriva selecționatei Kosovo.

Partida a marcat și un moment istoric pentru fotbalul românesc: revenirea legendarului Mircea Lucescu pe banca "tricolorilor" după o absență de 38 de ani.

România a început meciul cu determinare, dar în fața unui public ostil și a unei echipe Kosovo bine organizate, deschiderea scorului nu a fost un lucru ușor. Totuși, în minutul 40, Dennis Man a spart gheața cu o acțiune individuală de excepție, finalizată cu un șut puternic care l-a învins pe portarul advers. Acest gol a dat tonul jocului și a pus România în avantaj înainte de pauză.

În a doua repriză, "tricolorii" au continuat să pună presiune, iar în minutul 51, România a primit o lovitură de pedeapsă după o intervenție imprudentă a apărării kosovare. Răzvan Marin, calm și precis, a transformat penalty-ul și a dus scorul la 2-0, oferind României un avantaj confortabil.

Denis Drăguș a adus liniștea în tabăra românilor în minutul 82, când a marcat al treilea gol, stabilind scorul final la 3-0. Cu o evoluție solidă pe tot parcursul meciului, România a dominat finalul partidei, mai ales după eliminarea lui Vojvoda, care a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 85.

După victoria clară, Mircea Lucescu a fost prezent la conferința de presă, unde, deși părea grăbit, a oferit câteva comentarii tranșante. „Il Luce” a evidențiat aspectele pozitive ale jocului României, dar a ținut să pună stop speculațiilor. „Eu deja v-am explicat totul. Mai aveți nevoie de ceva? Ce mai e? Dacă mă întrebi iarăși de ce nu a jucat nu știu cine, asta nu. Asta vă interesează, să faceți puțină polemică. Cu mine nu”, a declarat categoric antrenorul.

După ce Vojvoda a fost eliminat, România a controlat complet ultimele minute ale partidei, menținând avantajul de trei goluri și încheind meciul fără emoții. Fluierul final al arbitrului a confirmat o victorie importantă pentru "tricolori", care, sub conducerea experimentată a lui Mircea Lucescu, par pregătiți să își continue drumul către succes în competițiile internaționale.

dcsport Team
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Mircea Rednic, mulțumit de remiza UTA Arad - FC Hermannstadt

Echipa condusă de Mircea Rednic a terminat la egalitate...

Superliga Romaniei UTA Arad remizează pe teren propriu cu FC Hermannstadt

Partida dintre arădenii conduși de Mircea Rednic și...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Stadionul „Michael Klein” își schimbă denumirea! Ce nume va purta terenul echipei Corvinul Hunedoara

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a spus de ce Oţelul nu a mai făcut niciun transfer. Mesaj pentru jucători înainte de meciul cu Gloria Buzău

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

pixel