Superliga Romaniei Lui Dorinel Munteanu i s-a făcut rău în meciul cu Petrolul. Antrenorul și-a felicitat doar jumătate de echipă
Data actualizării:
Data publicării:
Echipele de fotbal Petrolul Ploiești și Oțelul Galați au încheiat meciul din a șaptea etapă a Superligii cu o remiză albă, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

Petrolul Ploiești a primit vizita celor de la Oțelul Galați, în a șaptea etapă a Superligii. „Lupii galbeni” nu au reușit să obțină cele trei puncte pe teren propriu.

Cele două echipe s-au anulat reciproc pe tot parcursul meciului, într-o partidă cu puține ocazii de gol.

Elevii lui Dorinel Munteanu rămân neînvinși, alături de Universitatea Craiova și Universitatea Cluj. De reținut este faptul că Oțelul mai are de disputat un meci amânat, cu cei de la CFR Cluj, ardelenii fiind angrenați în competiția Conference League.

Dorinel Munteanu: „Nu pot să fiu bucuros pentru acest punct”

„Mesajul meu pentru echipă e că jucătorii nu ar trebui să se mulțumească cu puțin. Trebuia să câștigăm, deși Petrolul a avut o bară. În rest, nu ne-a pus nicio problemă. Au mai fost niște centrări, dar nu au avut alte ocazii. Noi am avut multe șanse de contraatac, dar a lipsit ultima pasă din cauza lipsei de concentrare.

Oțelul a avut mereu ambiții mari, anul trecut nu ne-a băgat nimeni în seamă. Jucătorii trebuie să asculte mesajele mele, e ca o rugăciune, ca să spun așa, pentru jucători. Așa se muncește la Oțelul, dar trebuie să îi felicit pe câțiva pentru efortul depus. Echipa adversă a fost periculoasă, cu jucători valoroși.

Eu aștept ca jucătorii noi să se integreze cât mai rapid, să dea un plus valoare echipei de anul trecut. Eu mai am răbdare, dar nu foarte multă. Plusurile să se vadă în rezultate. Nu pot să fiu bucuros pentru acest punct. Clasamentul e la început de sezon, important e cum arată la final. Am pierdut patru puncte importante aici și la Arad. Dar istoria s-a scris.”, a spus Munteanu, după remiza cu Petrolul Ploiești.

Pe final de meci, antrenorul Dorinel Munteanu nu s-a simțit prea bine, dar a fost ajutat de către staff-ul medical și și-a revenit rapid. Despre acest episod, el a spus: „Tensiunea jocului e și la mine, trăiesc intens pe bancă. Mi-a fost puțin rău, dar mi-am revenit”.

CITEȘTE ȘI Oțelul revine pe teren, după o etapă de pauză. Dorinel Munteanu, nemulțumit de unii jucători. „A fost un semnal pentru mine, posibil să fac schimbări la echipă”

 

Echipe de start

Petrolul Ploiești: Zima - Veiga, Papp, Huja, Dumitriu - Keita, Jyry - Radu, Hanca, Grozav - Tudorie

Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Stănică, Mateiu, Bratu, Bucur, Țolea, Fabricio, Botogan, Rădulescu, Akosah, Ilie

Antrenor: Sanjin Alagic



Oțelul Galați: Popescu - Maftei, Cisse, Stevanovic, Tomasevic - Lameira, Zivulic, Cisotti - Maciel, Juric, Duric

Rezerve: Kovalov, Pop. Neagu, Teles, Zhelev, Tănasă, Adăscăliței, Rus, Chira, Andronache, Bogaciuc, M. Cojocaru

Antrenor: Dorinel Munteanu

Petrolul Ploiești se clasează pe locul 4 după cele șapte etape disputate, cu 10 puncte, în timp ce Oțelul Galați este pe locul 3, cu 12 puncte, doar trei goluri primite și o înfrângere, după șase etape jucate.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel