Superliga Romaniei Mai întârzie FCSB o etapă câştigarea titlului 27? Antrenorul lui Sepsi spune că "nu vrem să le oferim şansa de a sărbători aici"
Data publicării:
Sepsi Sf. Gheorghe primeşte vizita celor de la FCSB în etapa a şasea din playoff, iar roş-albaştrii au şansa de a sărbători câştigarea titlului, din punct de vedere matematic, cu o victorie. În momentul de faţă, FCSB are 11 puncte avans faţă de Universitatea Craiova, echipa aflată pe locul 2 în campionat. 

Bernd Storck, antrenorul covăsnenilor, nu vrea, însă, să le ofere şansa roş-albaştrilor să sărbătorească titlul la Sfântul Gheorghe, şi afirmă că echipa sa va juca la victorie. 

"Nu vrem să le dăm şansa de a sărbători aici. Vor trebui să lupte pentru asta şi asta vrem să facem noi, să le dăm o luptă bună. Vrem să facem un meci bun contra lor, aşa cum am făcut la Bucureşti. Cred că atunci a fost un meci bun. Trebuie să continuăm până când vom urca pe un loc ce ne asigură calificarea într-o cupă europeană. Trebuie să îmbunătăţim ce nu a mers cu Universitatea Craiova. Ni se reîntorc nişte jucători, printre care şi Cosmin Matei. 

Vom vedea ce e posibil să realizăm. Îi cunoaştem. Tot ce trebuie să facem noi este să ne recuperăm după meciul cu Universitatea Craiova. Eu cred că suntem pregătiţi. Am făcut un antrenament cu băieţii, le-am arătat ce am făcut bine şi ce nu în ultimele meciuri. Îi cunoaştem foarte bine pe cei de la FCSB, e a patra oară când jucăm cu ei. Ei au avut o zi în plus de odihnă, dar sunt în mare parte în aceeaşi situaţie ca noi. Vom avea nişte jucători proaspeţi în echipă la acest meci", a declarat Bernd Storck. 

Elias Charalambous e conştient că FCSB e aproape de titlu, dar îşi avertizează jucătorii. "Nu l-am câştigat încă" 

"Suntem foarte aproape de titlu, dar încă nu l-am câştigat. Aşa că trebuie să facem un mare efort şi să îl câştigăm. Pentru că ştim că în fotbal până nu câştigi un trofeu nimeni nu îţi poate garanta dinainte că îl vei câştiga. Începem partea a doua a play-off-ului, un play-off în care ştiam că toate meciurile vor fi dificile. Acum vom întâlni o formaţie căreia îi place să joace şi am văzut în meciul ei precedent, că deşi a pierdut, a avut controlul mingii. Sepsi a câştigat în deplasare cu Rapid, aşa că ştim că ne va fi foarte greu. Jucătorii mei sunt însă într-o formă bună şi sper eu ca mâine să arate un joc bun şi să câştige cele trei puncte, unele foarte importante în lupta pentru titlu. Am analizat adversarul, iar Sepsi este o echipă care în special cu acest antrenor practică un fotbal frumos", a spus antrenorul cipriot.

"La un club ca al nostru presiune există în fiecare zi. Aşa că mâine intrăm pe teren la fel ca la orice meci, cu obiectivul clar de a câştiga. Acesta a fost drumul nostru încă de la începutul campionatului, de a lua totul pas cu pas. Noi trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru. Nu ştim cine va juca împotriva noastră, Sepsi are jucători buni. Am văzut jocurile lor, dar cel mai important este cum ne prezentăm noi pe teren", a adăugat el.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel