Jocurile Olimpice Marcel Ciolacu, mesaj pentru delegaţia olimpică a României. "Să ne oblige să dăm cât mai mulţi bani"
Data publicării:
Delegaţia olimpică a României a primit vizita lui Marcel Ciolacu, premierul României. 

"Le-am urat azi succes sportivilor și antrenorilor din delegația României la Jocurile Olimpice de la Paris și le-am spus că o țară întreagă așteaptă să retrăiască bucuria și mândria generată de fotbaliștii noștri la Euro 2024!

Avem o echipă de tineri talentați și frumoși care se antrenează, în aceste zile, la 42 de grade, cu o ambiție și o energie absolut admirabile. M-am simțit onorat că m-au primit pentru câteva ore alături de ei și le voi fi cel mai mare suporter!

Aș fi foarte fericit ca, după ce Guvernul a majorat recompensele financiare pentru medalii olimpice, delegația României să ne oblige să plătim cât mai mulți bani după Olimpiada de la Paris!

O merită cu prisosință atât ei, pentru munca lor uriașă de patru ani, cât și milioanele de români care le vor ține pumnii la televizor!", a declarat Marcel Ciolacu. 

Declarații îndrăznețe privind atletismul românesc la JO 2024. Se vizează cucerirea unei medalii olimpice

„Avem planificată o medalie, indiferent de culoarea acesteia. Avem o clasare între locurile 4-6 și o calificare în finala de 8/12, pentru că la noi sunt probe de opt respectiv de 12 ca finale. Ar fi onorant pentru noi, desigur, să obținem aceste lucruri pe care le dorim din suflet.

Există șanse să ne realizăm obiectivul, dar cred că mai important este ca sportivii, fiecare dintre ei, să-și realizeze ceea ce își doresc foarte tare în planurile lor de pregătire. Sigur că Olimpiada este competiția anului, obiectiv major, cu ani de muncă în spate și nu doar patru, ci mai mulți, și sperăm să ne întoarcem mulțumiți și, repet, nu atât noi, cât ei să fie mulțumiți de ceea ce realizează acolo.

N-aș vrea să fac astfel de precizări, cine este favorit la medalie, pentru că șansele sunt pentru toată lumea. Sigur că în baza rezultatelor am putea aprecia cumva, dar permiteți-mi să nu fac acest lucru”, a declarat Anișoara Stanciu, preşedintele FR Atletism.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Jocurile Olimpice

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel