Superliga Romaniei Marele regret al lui Tibor Selymeş, ca antrenor. "Au fost nişte discuţii, dar..."
Data publicării:
Tibor Selymeş a fost, ca jucător, unul dintre cei mai buni fundaşi stânga pe care i-a avut România. A jucat la Anderlecht şi la Brugges şi a făcut parte din ceea ce astăzi numim "Generaţia de Aur" a fotbalului românesc. 

Ca antrenor, Tibor Selymeş a antrenat la Sportul Studenţesc, Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti şi Oţelul Galaţi, printre altele, dar regretă că nu a antrenat-o niciodată pe Dinamo Bucureşti. 

"Marele regret e că nu am apucat să antrenez Dinamo. Am avut o dată discuţii cu ei, ajunsesem aproape să ne înţelegem, dar nu s-a întâmplat şi am plecat la Năvodari, tot în prima ligă", a declarat Tibor Selymeş la Poveştile Sport.ro. 

Tibor Selymeş are 46 de selecţii la echipa naţională şi nu a marcat niciun gol. 

Dinamo s-a salvat de la retrogradare, după un meci slab cu Csikszereda 

După ce au câştigat meciul tur cu 2-0, dinamoviştii au avut o evoluţie slabă la returul de la Miercurea Ciuc. Meciul s-a terminat 0-0, dar ciucanii au ratat mai multe ocazii clare de a marca.

„Ne-am atins obiectivul pentru care am venit aici. Sincer să fiu, cred că este cel mai urât meci în care am jucat în viața mea. Cred că este singurul meci în care am jucat 90 minute în apărare... Cât m-am aparat în seara asta...Dar am rămas în SuperLiga, asta e tot ce contează! Am pierdut multe puncte pe final de meci, trebuia mai multă concentrare.”, a spus Politic.

De asemenea, Dennis a spus că sunt șanse ca el să rămână la clubul din „Ștefan cel Mare”: „Nu a fost un meci plăcut nici pentru noi, nici pentru fani, cărora le mulțumim că au venit până aici. Trebuie să fim fericiți că ne-am atins obiectivul. Deocamdată, mă bucur... și de mâine o să discut cu Andrei (n.r. - Nicolescu), cu conducerea. (n.r. - Este și continuarea la Dinamo o variantă?) Bineînțeles”, a spus Dennis Politic, după meciul câștigat în fața celor de la Csikszereda.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel