Fotbal Marius Lăcătuș, o altă persoană în prezența soției sale. Dezvăluiri despre primele momente împreună: „Așa ne-am apropiat”
Data publicării:
Soția lui Marius Lăcătuș a oferit mai multe detalii despre modul în care s-au cunoscut cei doi, dar și despre comportamentul „Fiarei” în afara stadionului de fotbal.

„Cu mine se purta foarte frumos”

Mariana, soția lui Marius Lăcătuș, a dezvăluit că fostul fotbalist nu prezintă asemănări între comportmentul jucătorului de pe teren, poreclit „Fiara” și atitudinea pe care o are în prezența ei: „ Ohoo, când ne-am cunoscut? În…’79. Aveam vreo 16 ani, dar nu am început o relație atunci. Eram amici foarte buni. Ne-am cunoscut la Brașov. În discoteca aia care era și pentru elevi, programul începea la ora șase și la nouă era gata pentru elevi. Pentru studenți se termina la ora zece.

Cu mine se purta foarte frumos, că de-aia mi-a fost și prieten, deci era chiar un băiat foarte, foarte bun. Foarte bun! Dar, din ce-mi povestea el, cu colegele lui de școală nu prea era așa drăguț. Cred că pe mine mă plăcea și nu știa cum să-mi intre sub piele, adică sunt sigură”, a mărturisit Mariana Lăcătuș.

„Eu îi spuneam ce mă doare, el îmi spunea ce îl doare...”

Soția lui Lăcătuș a dezvăluit că aceștia s-au căsătorit după șase ani, timp în care au trecut de la stadiu de prieteni, la a forma un cuplu.

„Nu, el nu dansa. Mătușa lui lucra la garderobă și el o mai ajuta. Mai vindea un suc, mai lua o haină și așa ne-am împrietenit. Deci noi, la început, am fost amici foarte buni. Noi nu aveam secrete că... fiind prieteni foarte buni, ne povesteam tot.

Eu îi spuneam ce mă doare, el îmi spunea ce îl doare și așa ne-am apropiat. În ’82 am început o relație de prieteni, deci au trecut ceva ani. Am avut trei ani de amiciție, trei de prietenie și după încă trei ne-am căsătorit civil. După încă trei am făcut nunta, am mers din trei în trei ani.

El, la început, a plăcut-o mult pe cea mai bună prietenă a mea, când mergeam în discotecă o plăcea pe ea. Dar ea i se părea încrezută. Eu, fiind mai vorbăreață, i-a plăcut mai mult de mine. Ea nu prea îl băga în seamă, nu prea vorbea așa cu băieții, eu eram mai băiețoasă, mai făceam o glumă, îl mai ciupeam să văd dacă are izmene”, a mai spus aceasta.

Lăcătuș a separat munca de sfera familiei

Potrivit soției sale, Marius Lăcătuș a separat întotdeauna viața de familie de fotbal: „Cred că el nici nu avea emoții pentru meciuri, acasă era normal, când ieșea pe poarta stadionului, totul rămânea la teren și nici nu discuta despre fotbal. Acum discută mai mult decât atunci. Atunci cred că era sătul de ce discuta pe teren.

Cred că el și-a impus chestia asta, pentru că dacă ar fi fost și pe teren cum era acasă (n.r. probabil inversiune: dacă era și acasă cum era pe teren), îți dai seama că nu eram împreună. Cine l-ar fi suportat? Adică, nu, îl știi foarte bine, e cu totul alt om acasă. Una-i pe teren și alta e în viața de zi cu zi”, a mai spus soția lui Lăcătuș, potrivit Fanatik.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel