Superliga Romaniei Marius Măldăraşanu, antrenorul momentului în Superligă. A dus Hermannstadt pe locul 4. "Eşti nimeni când o iei de la zero"
Data publicării:
Marius Măldărăşanu, antrenorul sibienilor de la Hermannstadt, a recunoscut că a avut mai multe oferte, dar le-a refuzat pe toate. 

"Pot să vă spun că au fost discuții, din multe părți. Am spus că nu, mai ales după depunctarea de anul trecut. Nu îmi pare rău că am rămas, cu toate că nu mi-a fost ușor. Eu am luat-o de jos și aș recomanda oricărui antrenor să meargă la o echipă a doua.

Nu e ușor să antrenezi, ești nimeni când o iei de la zero, când termini cu fotbalul. Nici nu poți să mergi oriunde. În Liga 4 nu ai cum să crești ca antrenor, chiar și în Liga 3. Mie și când mi s-a propus la Astra 2, am zis că vreau să antrenez în fiecare zi, nu de două ori pe săptămână. Îți faci mâna cum se zice, dar poți să nu fii văzut.

La o echipă a doua poți să greșești, pentru că se vrea să crești jucători, nu neapărat rezultatele. La Astra am fost demis, am stat 7 etape, fără înfrângere, eram pe locul 3, nu mai contează. Mi-am pus întrebări, ce trebuie să fac ca să antrenez. Am acceptat, am mers mai departe. Aici sunt lăsat să-mi fac treaba, sunt și încăpățânat", a spus Marius Măldărășanu, la emisiunea Digi Sport Special.

Sibienii nu pot juca în cupele europene 

”Nu pot să vă spun prea multe, nu știu. Lucrurile sunt în regulă față de sezonul trecut, există o stabilitate. Când se va ieși din insolvență, nu știu. Cu mici eforturi se poate face lucrul acesta. Pe urmă ar fi greu, dacă nu se menține această stabilitate.

Suntem pe locul 4, dar mai sunt 15 etape. Nu ne este ușor. Am spus că obiectivul este clasarea pe un loc mai bun decât sezonul trecut. Nu neg că îmi doresc și toată lumea își dorește să fim în play-off, dar eu știu prin ce am trecut anul trecut și știu că unii nu rezistă la presiune.

Le-am cerut constanța de acum. Daca vom termina pe un loc sus, știm că n-avem drept de participare în cupele europene... Asta e realitatea”, a mai declarat antrenorul. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei
Tagurile articolului: fotbal  hermannstadt  marius maldarasanu  superliga 

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel