Fotbal Marius Şumudică a fost la un pas să fie concediat de Gaziantep, dar a reuşit să schimbe decizia clubului
Data publicării:
Gaziantep, echipa antrenată de Marius Şumudică, la care sunt legitimaţi românii Florin Niţă, Alexandru Maxim, Deian Sorescu şi Denis Drăguş, nu traversează cea mai bună perioadă. Antrenorul român a fost la un pas de concediere luni, însă a reuşit să schimbe decizia conducerii. 

Anunţul demiterii sale a fost făcut de un jurnalist turc, Ali Budak, care ulterior a explicat ce s-a întâmplat în şedinţa pe care Şumudică a avut-o cu conducerea. 

"Întâlnirea, care a început dimineaţa, s-a încheiat acum. Preşedintele Memik Yilmaz şi managerul Mustafa Kara, care au intrat în şedinţa cu Marius Şumudică la ora 12:00, s-au întâlnit cu antrenorul şi echipa sa până în ora 16:00. Preşedintele Memik Yilmaz, care a adunat consiliul de administraţie după ora 16:00, a pus soarta experimentatului tehnician la votul conducerii.

În timp ce decizia de 7 la 6 a fost luată ca Şumudică să plece, Şumudică şi asistentul său, Şener Gencturk, au fost chemaţi la sediul clubului. În discuție telefonică avută cu asistentului lui Şumudică s-a spus: ′Vino, îţi vom încheia înţelegerea′.

Şumudică si asistentul său s-au dus la sediu şi au început negocierile cu preşedintele şi conducerea. La finalul întâlnirii, care a durat aproximativ 3 ore, Şumudică a promis că va menţine echipa in liga şi s-a decis continuarea cu antrenorul experimentat", a fost anunțul lui Ali Budak pe Twitter.

Gaziantep are 28 de puncte acumulate şi se află doar pe locul 17 în clasament. 

Marius Şumudică a povestit ce a vorbit cu cei din conducere 

Antrenorul Marius Şumudică a anunţat că va face tot ce depinde de el pentru ca Gaziantep să se salveze de la retrogradare. Când a venit la club, în toamnă, Gaziantep nu avea niciun punct. 

”Nu știu cine a apucat să scrie că sunt demis, nu s-a pus problema de așa ceva. Știm cu toții că rezultatele nu sunt cele pe care le așteptam, de aceea am și avut o ședință cu toți membrii conducerii, 15 persoane.

Fiecare a spus ce crede că trebuie făcut și vom continua împreună. Eu și staff-ul vom face tot ce ține de noi ca să salvăm Gaziantepul de la retrogradare.

Aici sunt niște oameni care merită să aibă echipă în prima ligă din Turcia”, a declarat Marius Șumudică, pentru Digi Sport.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel