Superliga Romaniei Marius Șumudică a prefațat meciul Rapid - Oțelul. Ce nemulțumiri are în Cupa României
Data publicării:
Echipa condusă de Marius Șumudică primește vizita celor de la Oțelul Galați, într-un meci din cadrul etapei a XI-a a Superligii.

Antrenorul echipei Rapid, Marius Șumudică, a prefațat meciul din a XI-a etapă a Superligii, programat sâmbătă, 28 septembrie, contra Oțelului Galați.

„Șumi” a recunoscut faptul că adversarul este foarte bun în defensivă, momentele din contraatac fiind fructificate în cele mai multe rânduri. Totuși, antrenorul giuleștenilor vrea să obțină prima victorie din Giulești în acest sezon, așteptând ca elevii săi să aibă aceeași agresivitate precum în meciul precedent, finalizat cu victorie în fața Unirii Slobozia (2-1).

Marius Șumudică: „Va fi un meci greu, cu o echipă bine organizată, care joacă de mult timp împreună”

„Va fi un meci dificil, revenim pe Giulești, știm foarte bine că a trecut foarte mult timp de când nu am câștigat acasă. Din păcate, înainte Rapidului îi era greu să aducă puncte din afară, în momentul de față reușim să aducem puncte de afară. Cred că a sosit timpul să luăm puncte și acasă. Ar fi foarte important. Jucăm cu suporterii noștri în spate, care sunt inegalabili.

Va fi un meci greu, cu o echipă bine organizată, care joacă de mult timp împreună. I-am disecat și am încercat să iau toate informațiile. O echipă foarte bine organizată din punct de vedere defensiv, cu organizare bună și care profită de orice instabilitate a adversarului, marcând prin contraatacuri tăioase. E o echipă pe care o respectăm, sperăm să fie un spectacol pe măsură, să ne bucurăm la sfârșit de o victorie.

Nu e ușor să joci pe Giulești, eu am simțit-o pe pielea mea ca jucător. Depinde foarte mult cum absorbi această presiune. Sperăm ca mâine să ne dea aripi și să ne autodepășim, pentru că întâlnim o echipă bine pregătită fizic, care are atuul ăsta că joacă de mult timp împreună și că lucrează cu același antrenor de mult timp.

Cu Slobozia am avut un nivel ridicat de agresivitate, am avut șase - șapte ocazii de a marca. Mi-aș dori să avem atâtea ocazii și pe Giulești. Acum nu am avut timp de pregătirea meciului, am avut doar trei-patru zile de recuperare”, a declarat Marius Șumudică, în conferința de presă premergătoare meciului cu Oțelul.

Rapid întâlnește Oțelul sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul Giulești, într-un meci care contează pentru a XI-a etapă a Superligii.

Marius Șumudică a vorbit și despre grupele din Cupa României, stabilite miercuri, 25 septembrie, la Casa Fotbalului. Antrenorul a criticat sistemul în care se desfășoară competiția, spunând că de trei ani echipa giuleșteană are aceiași adversari.

„Vom pune preț pe această competiție și o respectăm, așa cum respectăm și sezonul regulat, până în play-off”

„Eu nu știu formatul ăsta al cupei. De trei ani întâlnim același echipe, nu știu exact care este formatul cupei. Noi îl respectăm, avem trei meciuri, trebuie să facem maximum, ăsta e obiectivul în prima fază, să ieșim din grupe, apoi dacă câștigăm grupa am înțeles că jucăm acasă.

Ar fi un obiectiv special pentru noi să câștigăm cupa, ne dorim asta. Vom pune preț pe această competiție și o respectăm, așa cum respectăm și sezonul regulat, până în play-off”, a declarat Șumudică.

Rapid face parte din grupa A, alături de CFR Cluj, Ceahlăul Piatra Neamț, FC Botoșani, CS Afumați și FC Argeș.

VEZI AICI GRUPELE, PROGRAMUL ȘI CALENDARUL CUPEI ROMÂNIEI, 2024/2025


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Au fost publicate deciziile Comisiei de Disciplină din cadrul FRF

Agerpres

Marius Șumudică a prefațat meciul Rapid - Oțelul. Ce nemulțumiri are în Cupa României

Agerpres

Cum prefațează Zeljko Kopic meciul cu FC Botoșani

Facebook SC Oțelul Galați

La ce se așteaptă Dorinel Munteanu în meciul Rapid - Oțelul Galați. Grupa din Cupa României, echilibrată

pixel