Superliga Romaniei Marius Şumudică a refuzat oferta de la Gil Vicente pentru că nu îşi putea aduce propriul staff. "Sunt de un deceniu cu ei"
Data publicării:
Marius Şumudică a avut o ofertă din prima ligă a Portugaliei, de la Gil Vicente, dar a refuzat să preia echipa. 

”A fost vorba de o ofertă de la Gil Vicente, prima ligă din Portugalia. Eram singurul antrenor străin dacă ajungeam acolo. Sunt mai naţionalişti, doar portughezi acolo.

Era un market foarte bun pentru mine să antrenez în Portugalia. Dar am întâmpinat probleme pentru că eu niciodată n-o să pot să îmi las staff-ul deoparte. Nu pot să merg singur, să păstrez staff-ul de acolo.

Nu am acceptat aşa ceva. Lucrez cu cinci băieţi, nu pot să îi las pe stradă. Sunt de un deceniu cu ei. Mie mi se pare că un antrenor este respectat atunci când are staff-ul cu el, iar staff-ul lui stă aproape de el.

Eu ăsta sunt, nu mă voi dezice niciodată de staff-ul meu. Cu ei am făcut performanţe, cu ei am câştigat campionate, cupe. Cu ei am fost cel mai bun antrenor din Turcia în 2021.

Eu tot timpul lucrez cu staff-ul meu şi am încredere în ei. Niciodată nu o să îi las şi o să mă vând uşor. Fiindcă am ajuns la un nivel în care îmi permit să stau şi acasă, în momentul de faţă. Şi eu, şi staff-ul”, a spus Șumudică la Fanatik. 

Şumudică anunţă că e aproape de o revenire în Turcia sau Arabia Saudită 

"Sper să antrenez cât mai repede. Îmi doresc. Deocamdată aștept să înceapă campionatele. În Turcia a început de două etape, sunt șanse să mă întorc acolo sau în țările arabe.

N-am spus niciodată că sunt disperat să vin la Rapid. Dacă sunt disponibil și se va apela la Șumudică, o să tragă banner-ul ăla jos. În momentul de față, sunt liber de contract, dar v-am spus, îmi doresc să continui în străinătate", a transmis Marius Șumudică.

Şumudică, surprins de bannerele giuleştenilor la Rapid - Dinamo 

"Eu nu pot să vin să antrenez Rapidul în Liga II, am o carieră în spate" şi "Rapidistul Şumudică a murit" sunt cele două bannere afişate de brigada Original la derby-ul contra lui Dinamo, de pe stadionul Giuleşti. Marius Şumudică a reacţionat. 

"Am fost surprins doar prin prisma a ceea ce s-a întâmplat cu două săptămâni în urmă și nu numai. La meciul cu Sepsi, tot stadionul mi-a scandat numele, alergau să facă poze cu mine. La Buzău s-a întâmplat același lucru.

La Buzău am auzit că au fost niște probleme, deja erau niște probleme între fani. S-a scris, a fost public. După care a venit acest joc în care am fost surprins de reacție, fiindcă atâta timp cât cu o săptămână înainte ți se scandează numele și la următoarea săptămână apar aceste mesaje e clar că nu-ți pică bine. 

Eu m-am obișnuit, știu ce înseamnă Rapid.  Nu bat în retragere, nu mi-e frică de nicio declarație, să nu înțeleagă lumea greșit. Tot timpul se pune problema asta, dar eu îi înțeleg de foarte multe ori. Ăsta e singurul lucru pe care nu l-am înțeles.

Acum e scandat numele, iar la o săptămână… În această săptămână eu nici n-am apărut, n-am vorbit, mi s-a părut cusută cu ață albă și acea declarație, acea întrebare pusă de un reporter domnului Lennon și care avea deja răspunsul pregătit în momentul în care a fost întrebat dacă au un Șumudică prin Anglia sau ceva de genul ăsta.

Lennon era deja pregătit cu mâna să arate. ‘Băiatul ăla care vorbește mult’, sau ceva de genul ăsta. Eu n-am răspuns și nu-i răspund nici acum. Îl respect ca antrenor, îi doresc în continuare să aibă viață lungă la Rapid și să aibă rezultate. 

Eu știu ce înseamnă Giuleștiul și probabil că au făcut referire la emisiunea care a avut loc și în care eu am spus că atâta timp cât eu am fost în străinătate, ei activau din Liga 4 în Liga 3 și din Liga 3 în Liga 2. Eu din acel moment, puteți să-l întrebați pe Victor Angelescu, n-am avut nicio ofertă de la clubul Rapid. Absolut niciodată. Se poate verifica, n-am avut niciodată vreo ofertă", a declarat Marius Şumudică la Fanatik. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel