Superliga Romaniei Marius Șumudică ar fi semnat cu Rapid. Ipostazele în care a fost surprins antrenorul român și când va fi prezentat
Data publicării:
Ultimele informații despre situația antrenorului nord-irlandez susțin că acesta a fost demis de către clubul de fotbal Rapid București, iar înlocuitorul său este Marius Șumudică.

Neil Lennon, înlocuit de Marius Șumudică?

Antrenorul nord-irlandez și-ar fi negociat plecarea din Giulești în cursul zilei de marți, Lennon urmând să primească de la Dan Șucu o despăgubire între 250.000 și 350.000 de euro, în momentul semnării rezilierii, potrivit digisport.ro.

Marius Șumudică a fost surprins de către jurnaliști la stadionul „Giulești” pentru a semna un nou contract cu echipa Rapid, după ce tehnicianul britanic nu a reușit să înregistreze nicio victorie în primele șase etape ale noului sezon al Superligii.

Potrivit golazo.ro, antrenorul a acceptat să preia echipa în locul lui Lennon, el urmând a fi prezentat oficial miercuri, iar joi el va face deplasarea la Iași, unde va debuta pe banca giuleștenilor în meciul de campionat cu Poli, partidă programată vineri.

Șumudică, în vârstă de 53 de ani, urmează să revină ca antrenor la Rapid după mai bine de 13 ani, acesta conducând echipa în sezonul 2010/2011.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GIULESTENII (@giulestenii)


Întrebat despre ultimele informații apărute în spațiul public privind despărțirea sa de echipă, antrenorul nord-irlandez a preferat să nu dea prea multe detalii: „Vă rog să mă scuzați, dar momentan nu pot face niciun comentariu”, a spus Lennon, potrivit sportpesurse.ro.

Marius Șumudică anunța că vine în Giulești ca spectator

O parte dintre suporterii giuleștenilor au afișat mesaje împotriva antrenorului Marius Șumudică, în timpul derby-ului Rapid – Dinamo, scor 1-1. Fanii „alb-vișinii” au transmis mesajul „Rapidistul Șumudică a murit!”, dar tehnicianul nu s-a supărat pe aceștia, spunând că va fi prezent în peluză, la meciul cu Universitatea Cluj, programat pe 14 septembrie.

„Există varianta ca în pauza competițională să activez la un club și să nu fiu aici. Dacă la meciul cu U Cluj nu am angajament le promit că merg în galeria Rapidului și o să stau exact în mijlocul lor. O să încurajez echipa și o să-l susțin pe domnul Neil Lennon să facă rezultate.

O să fiu alături de ei, fiindcă mă voi întoarce de unde am plecat. Am plecat dintre ei și o să mă întorc de unde am plecat. Niciodată nu mi-am ascuns dragostea pentru Rapid și tot timpul am avut de pierdut. Am refuzat echipe cu nume din dragoste pentru Rapid.

Fac publică această promisiune, mă voi duce în peluză și voi sta în peluză alături de ei. Îmi aduc aminte că această brigadă (n.r. Original 1923) alerga după mine prin parcare la un meci de handbal să facem o poză.

Au o poză cu mine, la momentul respectiv simțeam că sunt alături de mine și mă iubesc. Pe Giulești au venit mame cu copii, bătrâni și oameni de toate vârstele să facem poze, cred că am făcut sute de poze. Nu cred că este vocea suflării rapidiste.

A fost ceva spontan, ceva izolat, iar această brigadă și-a asumat acest lucru. Le transmit că îi iubesc în continuare, pentru că știu că sunt rapidiști. Le promit că voi sta în mijlocul lor la meciul cu U Cluj, dacă sunt în România”, a spus Marius Șumudică, potrivit Fanatik.

Echipa Rapidului nu a obținut nicio victorie în noul sezon al Superligii, clasându-se pe locul 11, cu cinci puncte. Rapid are cinci remize și o înfrângere în primele șase etape ale noii stagiuni.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel