Superliga Romaniei Marius Şumudică ar fi semnat deja cu Rapid. Când va fi prezentat
Data actualizării:
Data publicării:
Marius Şumudică ar urma să fie noul antrenor al celor de la Rapid, după ce conducerea giuleştenilor s-a decis să îl demită pe nord-irlandezul Neil Lennon. 

Jurnalistul Sorin Chiriac este cel care anunţă acest lucru, pe pagina sa de Facebook. 

"EXCLUSIVITATE | Înțeleg că Marius Șumudică ar fi semnat cu Rapid și ar urma să fie prezentat chiar astăzi... Orele 17:00 trecute fix...

I s-ar fi promis 3 transferuri de top...", a scris Sorin Chiriac. 

Marius Şumudică neagă momentan zvonurile care îl dau la Rapid. 

"Nu am avut nicio discuție până acum, nu am nicio discuție cu absolut nimeni.", a spus Marius Șumudică, în exclusivitate pentru iAMsport.ro.

Fanii giuleşteni l-au înţepat pe Şumudică 

Vestea privind posibila numire a lui Marius Şumudică pe banca Rapidului vine la doar două zile după ce o parte dintre fanii giuleşteni l-au criticat pe antrenor pentru că nu a vrut să antreneze Rapidul în Liga 2. 

"Eu nu pot să vin să antrenez Rapidul în Liga II, am o carieră în spate" şi "Rapidistul Şumudică a murit" sunt cele două bannere afişate de brigada Original la derby-ul contra lui Dinamo, de pe stadionul Giuleşti.

Impresarul lui Lennon a dezminţit zvonurile despre demitere 

"Am auzit și noi despre aceste zvonuri legate de o plecare a lui Neil de la Rapid. Sunt numai zvonuri! Neil e foarte fericit la Rapid, se simte bine și vrea să muncească mai departe. De ce ai da afară un antrenor care are o singură înfrângere în șase partide? Nu are sens.

Nu știm nimic despre o demitere și nimeni din club nu ne-a cerut vreodată o negociere pentru o eventuală despărțire. Nu înțeleg de unde atâta agitație! Repet, Neil e fericit la Rapid, unde dorește să continue”, a spus Martin Reilley, impresarul lui Neil Lennon, conform GSP.

Daniel Sandu, directorul sportiv al Rapidului, a spus şi el că nu a auzit nimic despre o posibilă demitere. 

”Eu știu că domnul Neil Lennon e la antrenament acum, deci nu am ce să spun. E la Constructorul la bază, avem antrenament la ora asta.

(n.r. Deci nu se preconizează o plecare a dânsului?) Nu cred. Nu am auzit de nimic așa ceva”, a declarat Daniel Sandu, conform iAmSport.

Neil Lennon a înregistrat cinci remize şi un eşec pe banca Rapidului în primele 6 etape ale sezonului, însă după meciul cu Dinamo a spus că nu ia în calcul să demisioneze. Ba mai mult, acesta a dat de înţeles că jucătorii nu au suficientă calitate pentru rezultate mai bune, dar şi că moştenirea sezonului trecut atârnă greu. 

”Avem nevoie și să ne întărim, fiindcă acum jucăm cu mulți jucători tineri fiindcă suntem nevoiți.

Vor să demisionez de trei, patru săptămâni, nu se va întâmpla asta. Înțeleg lipsa de răbdare, dar cred că poate chiar obținem prea mult deocamdată, din cauza lipsei de calitate pe care o avem în anumite zone și ceea ce am moștenit, de asemenea”, a declarat Neil Lennon după remiza cu Dinamo, a cincea din primele 6 etape pentru FC Rapid. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel