Superliga Romaniei Marius Șumudică „este o minune așteptată” la Rapid. „Este un pic cam târziu”
Data publicării:
Antrenorul român Marius Șumudică urmează să fie prezentat oficial de către clubul de fotbal Rapid, miercuri, 21 august.

Marian Iancu: „Șumudică a mai făcut minuni”

Fostul finanțator al Politehnicii Timișoara, Marian Iancu, este convins că antrenorul Marius Șumudică va reuși să redreseze echipa giuleșteană, după ce Neil Lennon nu a obținut nicio victorie în noul sezon al Superligii.

„(Ce înseamnă venirea lui la Rapid? – n.r.) O minune, este o minune așteptată. Este un pic cam târziu, dar probabil Șumudică va pune condiții, în sensul să fie completată echipa. Acolo unde au plecat un Funsho, un Rahmani și toți ceilalți care au plecat și care au lăsat locuri goale. Și se vede. Echipa nu produce fotbal, nu produce gol, nu adună puncte”, a reacționat Marian Iancu pentru SportpeSurse.

(Va putea să redreseze echipa? – n.r.) Șumudică a mai făcut minuni”, crede fostul patron de la Poli Timișoara.

CITEȘTE ȘI Marius Șumudică ar fi semnat cu Rapid. Ipostazele în care a fost surprins antrenorul român și când va fi prezentat

Iancu: „Continuă minciuna iluzorie legată de mari obiective sportive”

Iancu nu s-a abținut în a-l critica pe acționarul majoritar al clubului de fotbal, după ce echipa giuleșteană nu a reușit să obțină nicio victorie în primele șase etape.

„Nu pot să cred că Dan Șucu face deliberat aceleași greșeli de mai bine de doi ani de când investește la Rapid! Este evident un modus operandi, m-am convins! Dan Șucu este un patron din rumeguș, nu este unul de esență tare, nobilă. Asta este! Atât poate, asta face! Bișniță neaoșă cu eticheta de piață de capital. Ca fost președinte al unui club de fotbal cu suporteri mulți, elevați și cunoscători ai fenomenului, înfrățiți cu cei din Giulești, îl înțeleg, dar ca fan alb-vișiniu, îl detest!

Nu a învățat nimic din dezastrul de anul trecut numit Marko Dugandzic! O repetă copy-paste cu Krasniqi, cu Funsho și, în mod cinic, recent cu Rrahmani. Continuă minciuna iluzorie legată de mari obiective sportive prin manifestări și comunicate publice de o ipocrizie ridicată la rang de talent managerial, adică una gândești, alta spui și cu totul altceva faci!

A reușit să strâmbe centenarul de dragul corporatist al banului, s-a înconjurat de avataruri și imprimante tip Moldovan, Marian Mihail sau Daniel Sandu, forme fără fond și fără drept de dispoziție, construind piramidal organigrama clubului din care lipsește premeditat ca scop empatia, rapidismul, starea de spirit și atașament, unice prin sinceritatea lor, dar și frustrarea predată între generații în cursul celor o sută de ani de istorie alb-vișinie, din care s-a născut sloganul 'Singuri împotriva tuturor'.

Rapid e captiv financiar unui stil corporatist sec, inodor și incolor, fiind obligat să se schimbe structural. Bani, nu emoție, minciună, prosteală și iluzii ambalate atent în locul fotbalului boem și aristocratic cu care s-au hrănit generații de suporteri alb-vișinii. Nu mai promiteți rezultate sportive, domnule Șucu, promiteți doar respect și e de ajuns în Giulești”, a mai spus Marian Iancu, potrivit Orange Sport.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel