Echipa nationala Marius Şumudică îl laudă pe Denis Drăguş înainte de meciul cu Israel. "De o nesimţire pozitivă incredibilă"
Data actualizării:
Data publicării:
Marius Şumudică a vorbit despre Denis Drăguş înaintea partidei Israel - România, din preliminariile EURO 2024. 

”Eu îl pregătesc pe Drăguș zi de zi. Dacă-l bagi în bandă… Este un jucător care scoate om din joc perpendicular pe poartă. El joacă număr 9, cu doi în spatele lui, Maxim și Gradel. Are o viteză incredibilă, deci incredibilă.

Eu nu pot să-l stăpânesc înainte de meci, cu 24 de ore înainte de meci este ca la meci. Este un jucător complet în opinia mea, are lovitură de cap bună, tehnicitate extraordinară, are ambele picioare. Alibec compensează cu experiența. Eu nu l-aș pune în bandă pe Drăguș.

Nu există antrenament… Ca să înțelegi. Este de o nesimțire pozitivă incredibilă. Când s-a întors cu fața la poartă, nu mai vede pe nimeni în afară de poartă.

Ca să nu apară conflicte la antrenamente, pe el îl pun să joace doar din două atingeri. I-am zis că lui îi mai trebuie o minge. Când s-a întors cu fața la poartă, nu mai vede nici stânga, nici dreapta, nici că-i roșu la semafor.

Își dorește foarte mult să joace. Mai departe, este opinia lui Edi. Eu pot să spun doar ce e la mine”, a declarat Marius Șumudică, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Denis Drăguş a vorbit la superlativ de Marius Şumudică

"Părerea mea e că are… un al șaselea simț.

E ceva unic, greu de explicat. Dar și mai greu de imitat. Are ceva care nu se poate antrena: un fler, un fel de a vorbi cu jucătorul, de a vorbi cu el și de a-i apăsa pe anumite butoane astfel încât îl transformă și îl face să dea tot ce are mai bun.

Îți oferă încredere totală prin faptul că știe cum să te ia, ca să o spunem românește. Intră sub pielea ta și vorbește pe limba ta. Iar antrenamentele lui sunt de o intensitate incredibilă! Mă uit și la jucătorii turci din echipă, nu e vorba doar de noi, că suntem români la Gaziantep: la ședințele de pregătire îi face să scoată tot ce au mai bun din ei, e mare lucru! Concret, cazul meu. Când am ajuns aici, știi ce mi-a zis, primul lucru? Fii atent, cu mine ți se va schimba viața! Am rămas mut. Tare, nu? Mai ales că, uite, s-a schimbat! Joc meci de meci, dau goluri, am revenit la națională!", a declarat Denis Drăguş pentru Prosport. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Echipa nationala
Tagurile articolului: denis dragus  fotbal  marius sumudica  romania 

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel