Superliga Romaniei Marius Șumudică nu se supără: Vine în Giulești, după ce suporterii au afișat pancarte împotriva sa
Data publicării:
Antrenorul român nu pare deranjat de mesajele afișate de către giuleșteni în meciul de duminică seară dintre Rapid și Dinamo, dorind să fie prezent în tribune, alături de suporteri.

Marius Șumudică anunță că vine în Giulești

O parte dintre suporterii giuleștenilor au afișat mesaje împotriva antrenorului Șumudică, în timpul derby-ului Rapid – Dinamo, scor 1-1. Fanii „alb-vișinii” au transmis mesajul „Rapidistul Șumudică a murit!”, dar tehnicianul nu s-a supărat pe aceștia, spunând că va fi prezent în peluză, la meciul cu Universitatea Cluj, programat pe 14 septembrie.

„Există varianta ca în pauza competițională să activez la un club și să nu fiu aici. Dacă la meciul cu U Cluj nu am angajament le promit că merg în galeria Rapidului și o să stau exact în mijlocul lor. O să încurajez echipa și o să-l susțin pe domnul Neil Lennon să facă rezultate.

O să fiu alături de ei, fiindcă mă voi întoarce de unde am plecat. Am plecat dintre ei și o să mă întorc de unde am plecat. Niciodată nu mi-am ascuns dragostea pentru Rapid și tot timpul am avut de pierdut. Am refuzat echipe cu nume din dragoste pentru Rapid.

Fac publică această promisiune, mă voi duce în peluză și voi sta în peluză alături de ei. Îmi aduc aminte că această brigadă (n.r. Original 1923) alerga după mine prin parcare la un meci de handbal să facem o poză.

Au o poză cu mine, la momentul respectiv simțeam că sunt alături de mine și mă iubesc. Pe Giulești au venit mame cu copii, bătrâni și oameni de toate vârstele să facem poze, cred că am făcut sute de poze. Nu cred că este vocea suflării rapidiste.

A fost ceva spontan, ceva izolat, iar această brigadă și-a asumat acest lucru. Le transmit că îi iubesc în continuare, pentru că știu că sunt rapidiști. Le promit că voi sta în mijlocul lor la meciul cu U Cluj, dacă sunt în România”, a spus Marius Șumudică, potrivit Fanatik.

Lennon, nemulțumit de rezultatele Rapidului. Spune că are deja o listă cu înlocuitori pentru Rrahmani 

Nu sunt mulțumit cu acest rezultat, normal. Am jucat bine, am controlat jocul pentru o lungă perioadă de timp şi am avut ocaziii de a duce scorul la 2-0. Consider că decizia de a le acordat celor de la Dinamo penalty a fost îngrozitoare. A fost o atingere mult prea uşoară, iar jucătorul era în cădere înainte de orice contact.

Este o decizie incredibilă de a acorda penalty. Este păcat, pentru că după cum am spus, am avut de 2-3 ori şansa de a înscrie şi al doilea gol şi a tranşa meciul. Dinamo nu ne-a pus mari probleme azi, aşa că a avut noroc să obțină acest rezultat de egalitate”, a menționat Lennon.

„Sigur că ne-a lipsit azi un atacant de calitatea lui Rrahmani (n.r. - atacantul kosovar Albion Rrahmani, care va fi transferat la Sparta Praga după ce va face vizita medicală)... dar se vorbea de mult timp de transferul lui... a fost şi o afacere bună pentru club. Acum însă trebuie să îi găsim un înlocuitor lui Rrahmani.

Nu am vorbit încă despre aducerea unui nou atacant cu conducerea, o vom face zilele următoare. Am o listă cu atacanți. Ne trebuie un atacant bun pentru că nu am marcat atât cât ar fi trebuit în aceste etape. Avem nevoie de calitate în acea zonă”, a adăugat antrenorul.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel