Echipa nationala Meciul dintre România și Cipru, tot mai aproape. FRF anunță cât costă biletele
Data publicării:
Echipa națională de fotbal a României a obținut deja două victorii în Liga Națiunilor, 3-0 cu Kosovo și 3-1 cu Lituania, următoarea partidă în care vor evolua „tricolorii” fiind împotriva selecționatei Ciprului.

România a debutat cu dreptul în sezonul 2024/2025 al Ligii Națiunilor, obținând cele șase puncte dorite, după ce a învins selecționatele Kosovoului și Lituaniei, la întoarcerea selecționerului Mircea Lucescu pe banca tehnică.

50 de lei pentru un bilet în Cipru. 828 de tichete sunt puse la dispoziție

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21:45, naționala României întâlnește Cipru, la Larnaca, pe AEK Arena, în Liga Națiunilor. După meciul cu ciprioții, românii vor întâlni Lituania pentru a doua oară, dar în deplasare.

Biletele pentru acest joc sunt disponibile online începând de miercuri, 18 septembrie, AICI și AICI, până în data de 3 octombrie, ora 21:00, sau până la epuizarea biletelor.

Prețul unui tichet este de 50 RON (10 euro), iar locurile sunt repartizate - Tribuna Nord, în sectoarele 201, 202 și 203 ale arenei din Larnaca. Sunt disponibile 828 de bilete pentru suporterii români.

Pentru fiecare comandă se vor putea achiziționa maximum opt bilete.

Procedura de cumpărare arată astfel: începând de miercuri, 18 septembrie, va fi posibilă înregistrarea comenzilor. După încheierea vânzării, se va trimite baza de data a cumpăratătorilor către Federația de Fotbal din Cipru, în vederea personalizării biletelor. În aproximativ 3 -5 zile, Federația de Fotbal din Cipru va trimite către FRF biletele personalizate. După data de 8 octombrie 2024, FRF, prin operatorul de bilete, va livra online cumpărătorilor tichetele comandate.

Liga Națiunilor 2024/25 va avea efect direct și asupra preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2026.

Cele mai bune patru câștigătoare de grupe din Liga Națiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru CM 2026, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund din preliminariile clasice.

Astfel, vor rezulta patru play-off-uri, fiecare cu câte patru echipe, ce se vor disputa în sistem semifinale-finală, urmând a se stabili ultimele patru naționale europene participante la Cupa Mondială din Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel