Cupa României Meciurile etapei din Cupa României. Oţelul - FCSB, CSA Steaua - Rapid şi U Cluj - CFR Cluj, capurile de afiş
Data actualizării:
Data publicării:
În Cupa României se dispută, în această săptămână, meciurile din etapa a doua. Se anunţă partide incendiare, iar unele dintre acestea sunt adevărate derby-uri. 

Marţi, 31 octombrie, sunt programate primele trei partide din etapa a doua. De la ora 15:00, Sepsi Sf. Gheorghe joacă la Hunedoara, contra Corvinului, în căutarea celei de-a treia victorii la rând. 

De la ora 18:00, Chindia Târgovişte primeşte vizita Petrolului Ploieşti, iar "Lupii Galbeni" vin cu un moral excelent după ce au remizat, scor 2-2, cu FCSB în Superligă. 

Capul de afiş al zilei este meciul dintre Oţelul Galaţi şi FCSB, programat la ora 21:00, pe stadionul din Galaţi. Ambele echipe vin după câte un egal în Superligă (1-1 cu Hermanstadt, respectiv 2-2 cu Petrolul), astfel că se anunţă o partidă de "care pe care". În meciul din campionat disputat tot la Galaţi, FCSB s-a impus cu 2-0, însă oţelarii au ratat mai multe ocazii importante de a marca atunci. 

Miercuri, 1 noiembrie, sunt programate alte cinci partide din Cupa României. 

De la ora 13:00, U Craiova 1948 merge la Zalău, iar italianul Giovanni Constantino caută prima victorie pe banca echipei patronate de Adrian Mititelu. De la ora 14:00, FC Hermannstadt joacă împotriva celor de la Progresul Pecica, în timp ce de la ora 15:00 CS Tunari înfruntă FC Voluntari. 

Primul derby al zilei are loc de la ora 18:00, între UTA Arad şi Universitatea Craiova, în timp ce capul de afiş se dispută de la ora 21:00, în Ghencea. CSA Steaua primeşte vizita celor de la Rapid Bucureşti, în ceea ce se anunţă a fi un meci incendiar atât în tribune, cât şi pe teren. 

Etapa a II-a din Cupa României continuă joi, 2 noiembrie, cu alte trei partide. De la ora 14:00, FC Botoşani merge în deplasare la Alexandria, pentru meciul cu echipa gazdă, iar de la 17:30 elevii lui Gică Hagi vor încerca să spele înfrângerea de la Cluj, cu CFR, contra celor de la Gloria Buzău. 

Ultimul derby al etapei este programat la 20:30 şi se dispută între Universitatea Cluj şi CFR Cluj, meci de tradiţie în fotbalul românesc. 

Etapa a II-a se încheie vineri, cu meciul dintre FC Bihor şi Dinamo Bucureşti, care se va disputa de la ora 20:30. 

Rămâneţi pe DC Sport pentru a afla rezultatele etapei a II-a din Cupa României. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Cupa României
Tagurile articolului: cfr cluj  csa steaua  cupa romaniei  derby  fcsb  fotbal  otelul  rapid bucuresti  universitatea cluj 

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel