Superliga Romaniei Mehdi Lehaire, cuvinte de laudă la adresa unui coleg după primul meci la Corvinul Hunedoara
Data publicării:
Corvinul Hunedoara a obţinut prima victorie din acest sezon de Liga II, 3-1 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Mehdi Lehaire a debutat cu gol la echipa antrenată de Florin Maxim. 

Mijlocaşul a tras primele concluzii după debutul la Corvinul Hunedoara. 

"Mă simt foarte bine aici, e foarte bine că am marcat primult gol, în primul meu joc, aşa că sunt foarte fericit. Cel mai important este că am reuşit să câştigăm. A fost un început dificil de sezon, dar acum am obţinut cele 3 puncte şi suntem fericiţi. Eu ştiam ce fel de echipă e Corvinul, am jucat contra lor în Turcia cu fosta mea echipă iarna trecută, ştiam că e foarte multă calitate, că se joacă cu multă intensitate", a declarat Mehdli Lehaire după victorie pentru site-ul clubului. 

Acesta l-a lăudat pe Alexandru Neacşu, veteranul Corvinului. 

"Sunt foarte fericit să joc împreună cu Alex, este un jucător grozav. Jucăm puţin acelaşi stil de fotbal, aşa că e foarte uşor să joc cu el", a mai declarat Lehaire. 

Mehdli Lehaire, mulţumit de stilul de joc al Corvinului 

"Eu de asta am venit aici, proiectul antrenorului a fost unul în care să jucăm fotbal, şi asta e ceea ce vreau şi eu, de aceea sunt fericit să fiu aici. Am jucat un fotbal foarte bun în această etapă şi sper să o ţinem tot aşa", a completat fotbalistul. 

Mehdi Lehaire a semnat o înţelegere valabilă pe două sezoane cu Corvinul. În vârstă de 24 de ani, Mehdi a ajuns la Corvinul după ce ultima dată a evoluat pentru polonezii de la Miedź Legnica – formaţie din liga secundă a Poloniei (pe care echipa noastră a şi învins-o amical, în februarie, în cantonamentul din Antalya), bifând 32 de apariţii şi un gol în ultimul sezon şi jumătate.

 În CV-ul său mai figurează, printre altele, prezenţe la nivel Under 21 pentru olandezii de la Utrecht şi belgienii de la SK Lierse.

Corvinul a reuşit prima sa victorie în acest campionat, 3-1 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, însă are doar trei jocuri disputate.

Stadionul „Michael Klein” își schimbă denumirea în „Corvinul 1921 Hunedoara”

Oficialii clubului hunedorean au fost nevoiți să schimbe denumirea stadionului, după o serie de solicitări venite de la moștenitoarele regretatului fotbalist Michael Klein.

Consiliul Local al municipiului Hunedoara a decis vineri schimbarea denumirii Complexului Sportiv „Michael Klein” în Complexul Sportiv „Corvinul 1921 Hunedoara”, se arată într-un comunicat al echipei din Liga a II-a de fotbal.

Conform sursei citate, decizia vine în contextul în care, pe parcursul ultimelor patru luni, prin mai multe adrese, moștenitoarele fotbalistului simbol al Hunedoarei (soția și fiica) au notificat Primăria Hunedoara asupra faptului că sunt deținătoare ale mărcii înregistrate „Michael Klein” (solicitare depusă la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci în 08.03.2023, marca fiind acordată în 18.12.2023 de către instituția amintită), arătând că nu au fost consultate, informate și nici nu s-a obținut acordul lor scris, în urmă cu mai bine de 13 ani, când Consiliul Local a decis schimbarea numelui Stadionului „Corvinul” în Complex Sportiv „Michael Klein”, prin HCL nr. 139 din 28.07.2011.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel