Superliga Romaniei Melegoni, tot mai aproape de Rapid. Viorel Moldovan: Sperăm să închidem transferul până la sfârşitul zilei / Discuţii paralele pentru mai mulţi atacanţi
Data publicării:
Mijlocaşul italian Filippo Melegoni este tot mai aproape de un transfer la FC Rapid. Viorel Moldovan a confirmat discuţiile şi spune că are speranţe ca acest transfer să se închidă până la finalul zilei de 2 septembrie. 

"Suntem în discuții foarte avansate. Sperăm să reușim să închidem acest transfer la finalul acestei zile. Așteptăm niște date din partea agenților. Așteptăm. Noi suntem optimiști și sperăm să închidem acest transfer.

Lucrurile sunt foarte pozitive. Dacă așteptăm să îl închidem, îți dai seama că suntem pe făgașul normal. Problema e alta la noi. Trebuie să eliberăm aceste locuri de pe listă și încercăm să găsim soluții pentru a elibera aceste locuri. Nu numai pentru Melegoni. Pentru că se știe, avem nevoie și de un atacant. Suntem în căutare de atacant. Purtăm mai multe discuții”, a declarat Viorel Moldovan la Fanatik. 

Ce fel de jucător e Melegoni 

"E un mijlocaș interesant. A fost o mare speranță la vremea lui. A fost cumpărat de Genoa cu 4.000.000 de euro, dar nu a reușit să facă acel pas și să devină un jucător important la Genoa.

A mai fost împrumutat la Standard Liege. E un mijlocaș care poate să lege jocul și care să aducă mingea în față. E un 8-ar de travaliu cu abilitate tehnică foarte bună”, a conchis Moldovan.

Melegoni are o cotă de piaţă de 1,2 milioane de euro. Are 25 de ani şi joacă pe postul de mijlocaş central, acolo unde Rapid îi mai are pe Diogo Mendes, Mattias Kait, Xian Emmers, Jakub Hromada şi Răzvan Oaidă. Pentru Genoa, Melegoni a jucat până acum în 45 de partide şi a marcat 2 goluri. Sezonul trecut, Melegoni a fost împrumutat la Regianna în Serie B, unde a jucat 29 de partide. 

În plus, spune Moldovan, Rapid caută şi un vârf şi poartă discuţii pentru mai multe opţiuni. 

"Sunt discuții paralele cu mai mulți atacanți. Există variante. Acum rămâne se vedem dacă vom cădea de acord cu ceea ce ne dorim noi. Normal că evaluăm împreună cu Șumi și cu toți cei implicați căutăm soluțiile cele mai bune", a mai spus preşedintele FC Rapid. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel