Fotbal international „Merhaba, fani ai Fenerbahçe!”. Jose Mourinho a salutat suporterii turci, într-un mesaj oficial
Data publicării:
Antrenorul portughez a transmis un mesaj fanilor clubului de fotbal turc Fenerbahçe Istanbul, urmând să preia funcția de tehnician al echipei.

Mourinho, prezentat oficial la Fenerbahçe 

Antrenorul portughez Jose Mourinho și-a anunțat în mod oficial colaborarea cu formația celor de la Fenerbahçe Istanbul, sâmbătă seara, într-un videoclip postat pe rețelele de socializare.

Mourihno a fost demis în ianuarie de clubul de fotbal AS Roma, pornind într-un nou început, în Turcia.

„Bună seara fanilor Fenerbahçe, ne întâlnim duminică la Kadikoy (cartierul Istanbul din partea asiatică în care se află clubul) ca să începem călătoria împreună”, a spus antrenorul în vârsta de 61 de ani pe rețeaua de socializare X, într-un videoclip difuzat și pe site-ul oficial al clubului.



Aducerea lui Mourinho pe banca tehnică a fost evocată deja în urmă cu două săptămâni și de Aziz Yildirim, candidat la președinția lui Fenerbahçe, care i-ar fi oferit antrenorului portughez Jose Mourinho un contract din sezonul viitor.

Aspirantul la fotoliul prezidențial menționa că s-a întâlnit deja cu antrenorul portughez, dar nu au discutat termenii economici ai unui eventual acord.

„I-am spus: 'Fenerbahçe are nevoie de tine și tu ai nevoie de Fenerbahçe'”, declara Yildirim, care a mai prezidat echipa turcă între 1998 și 2018.

Publicația Sporx a scris că Yildirim i-ar fi promis fostului antrenor al echipelor Real Madrid, Chelsea sau AS Roma un buget de 100 de milioane de euro pentru a forma o echipă competitivă.

Fenerbahçe s-a clasat pe locul secund în Superliga turcă, fiind echipa cu cele mai multe trofee din istoria competiției naționale (28), în fața lui Galatasaray (24) și Beșiktaș (21), dar nu a mai câștigat titlul de zece ani, potrivit Agerpres.

Potrivit postului turc NTV, numirea lui Mourinho ar trebui să fie anunţată oficial de conducerea grupării în cursul zilei de astăzi, 2 iunie, afirmație confirmată prin postarea clubului de fotbal, în urmă cu puține minute:


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international Denis Drăguş are un nou antrenor la Trabzonsport

Echipa turcă Trabzonsport are un nou antrenor. Este...


DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel