Fotbal Mesajele jucătorilor englezi, după decizia lui Southgate de a demisiona din funcția de selecționer al Angliei
Data publicării:
Selecționerul Gareth Southgate a decis să demisioneze din funcția de selecționer al echipei naționale engleze, după al doilea eșec consecutiv în ultimul act al Campionatului European de fotbal.

„A fost un privilegiu să fiu condus de cineva care este atât de dedicat și pasionat”

Mijlocașul Jude Bellingham i-a adus un omagiu selecționerului Angliei Gareth Southgate, după ce acesta și-a anunțat demisia marți, și îl consideră „unul dintre cei mai buni antrenori din istoria echipei naționale”.

Starul lui Real Madrid, care și-a manifestat „tristețea și dezamăgirea” după finala EURO 2024 pierdută în fața Spaniei (1-2), a spus că Southgate este „o ființă umană de necrezut”, într-un tribut postat pe Instagram.

Southgate a anunțat marți, după doar 36 de ore de la finala de la Berlin, că renunță la postul de selecționer al Angliei.

„Aș vrea să-i mulțumesc lui Gareth și staff-ului său pentru amintirile grozave din timpul mandatului său. Din punctul de vedere al unui fan care a devenit membru al echipei, a fost un carusel de emoții uimitoare care ne-au insuflat speranță și bucurie în țara noastră.

A fost un privilegiu să fiu condus de cineva care este atât de dedicat și pasionat, nu numai că Gareth este cu ușurință unul dintre cei mai buni antrenori din istoria echipei naționale, dar și o ființă umană de necrezut. Mulțumesc pentru tot și toate cele bune în următorul capitol, boss”.

Harry Kane l-a descris pe Southgate ca pe unui dintre cei mai mari antrenori ai Angliei, care a redat credința echipei și a fanilor:„Boss, vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine și pentru țara noastră! Ai fost unul dintre cei mai mari antrenori ai Angliei și a fost o plăcere să fi fost căpitanul tău pe acest drum. Ai ajutat națiunea noastră să se conecteze și să creadă în echipa noastră din nou. Au fost atât de multe momente importante și am creat amintiri împreună, iar asta va dura pentru totdeauna! Succes în următorul capitol și sunt sigur că ne vom mai vedea. Mulțumesc Boss!”, a scris Kane pe Instagram.

Portarul Jordan Pickford și mijlocașul Declan Rice au postat, de asemenea, mesaje de recunoștință pentru selecționer.

„Complet răvășit. Asta va durea un timp. Apreciem pe toți cei care ne-au susținut în timpul turneului și aș dori să le mulțumesc tuturor colegilor mei și staff-ului pentru munca lor necontenită. De asemenea, vreau să-i mulțumesc în mod special șefului pentru că întotdeauna a crezut în mine în timpul petrecut alături și vrea să-i urez toate cele bune în următorii pași. Mulțumesc, Gareth”, a scris portarul lui Everton pe Instagram.

„Mulțumesc, șefule. A fost un privilegiu să joc pentru Anglia sub bagheta ta. Memoriile vor rămâne cu mine întotdeauna. Toate cele bune în viitoarea aventură”, a scris mijlocașul lui Arsenal.

Harry Maguire, care nu a fost selecționat pentru EURO 2024, Eberechi Eze și Kieran Trippier au postat, de asemenea, mesaje în care i-au adus un tribut lui Southgate, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Fotbal

logo icon Articole similare

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...



logo icon Cele mai noi articole

Fotbal Nicolae Dică a plecat de la FC Argeş

Nicolae Dică nu mai este antrenorul celor de la FC...


logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

pixel