Jocurile Olimpice Mesajul Claudiei Nechita, după ratarea calificării la Jocurile Olimpice de la Paris
Data actualizării:
Data publicării:
Sportiva avea nevoie de o victorie în meciul din cadrul turneului preolimpic de box de la Bangkok pentru a se califica la Olimpiada de anul acesta.

Pugilista română Claudia Nechita a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de anul acesta (26 iulie - 11 august), după ce a fost învinsă de chinezoaica Zichun Xu la puncte (0-5), duminică, în sferturile de finală ale cat. 57 kg, la turneul preolimpic de box de la Bangkok (Thailanda).

Românca avea nevoie de victorie în acest meci pentru a obține biletul de Paris.

Mesajul Claudiei, după înfrângerea din Thailanda

„Salutare! După cum știți multi dintre voi, ieri am avut meciul pentru calificare la JO de la Paris, pe care din păcate nu am reușit să îl câștig.

Mi-am dorit foarte mult această calificare și am făcut tot ce mi-a stat în putință în acel moment, dar se pare că Dumnezeu are alte planuri pentru mine!

Chiar dacă este dureros sunt recunoscătoare pentru tot acest minunat proces prin care am trecut ca să ajung aici, precum și pentru Omul care sunt astăzi!

Sunt mândră de ceea ce sunt și nu am nici un regret că ar mai fi trebuit să fac ceva! Mulțumesc tuturor celor care au fost și sunt lângă mine și tuturor celor care m-au urmărit și m-au susținut! Drumul continuă. Doamne ajută la toată lumea!”, a fost mesajul sportivei, pe pagina sa oficială de Facebook.

De asemenea, și Robert Jitaru (cat. 63,5 kg), Paul Andrei Arădoaie (cat. 80 kg), pregătiți de antrenorii Dumitru Dorobanțu şi Valentin Vrânceanu, Mihaela Bădescu (cat. 50 kg), Claudia Nechita (cat. 57 kg), Loredana Marin (cat. 60 kg) şi Andra Sebe (cat. 66 kg), antrenate de Adrian şi Mihaela Lăcătuş, au participat la turneul preolimpic de la Bangkok, potrivit Agerpres.

România are 89 de sportivi calificați la Jocurile Olimpice de la Paris, singura reprezentantă la box fiind Lăcrămioara Perijoc (cat. 54 kg).


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Jocurile Olimpice

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Florin Maxim, opțiunea covăsnenilor pentru Sepsi. Antrenorul hunedorenilor a dat răspunsul

Agerpres

"Unu la unu cu Dorinel Munteanu". Un fost patron din Liga 1 laudă Oţelul Galaţi

Captură foto

Acum 6 ani se declara "dinamovist de mic" şi visa să înscrie în poarta FCSB-ului, azi joacă pentru roş-albaştri. "Ne-am înţeles foarte rapid"

Agerpres

Abdallah se operează, Dinamo mai face 2 transferuri după mijlocaşul Patrik Olsen

pixel