Superliga Romaniei Mesajul noului jucător de la Rapid, Aaron Boupendza. A sosit deja în România
Data actualizării:
Data publicării:
Jucătorul cerut de antrenorul Marius Șumudică a ajuns în România, urmând să semneze contractul cu FC Rapid.

Jucătorul gabonez Aaron Boupendza, în vârstă de 28 de ani, a aterizat, vineri dimineață, pe aeroportul „Henri Coandă” din București. Acesta va evolua pentru clubul de fotbal FC Rapid, după numeroase controverse privind mutarea fotbalistului.

Boupendza a venit la solicitarea antrenorului Marius Șumudică, cel care l-a pregătit și la Al-Shabab, în Arabia Saudită.

„Sunt fericit și entuziasmat să vin aici. Cred că va fi o provocare mare pentru mine. Sper că totul va fi bine pentru mine și pentru echipă.

Știu că Rapid e o echipă mare, antrenorul are încredere în mine, am vorbit mult cu el înainte să vin. A contat foarte mult. Vreau să dau totul pentru club.

Agentul meu și clubul m-au convins să vin. E și Clinton N'Jie aici, abia a semnat, îl cunosc, am vorbit cu el și mi-a spus lucruri bune despre acest club și despre campionat. Nu vreau să comentez nimic [despre Zamalek]”, a declarat Boupendza la sosirea în România, citat de golazo.ro.

„Am primit multe mesaje din străinătate și mă întrebau cum am reușit să transferăm un asemenea jucător, ca Boupendza. Este doar o formalitate până ajunge, toate actele le facem legal.

Dacă nu eram eu, nu venea niciodată la Rapid, ăsta e adevărul, dar au contat eforturile financiare făcute de domnii Șucu și Angelescu. Nu e ușor să aduci un asemenea fotbalist”, declara Marius Șumudică despre transferul lui Boupendza la Rapid, la Liga Digisport.

Victor Angelescu transmite toate detaliile transferului

Victor Angelescu, acționarul minoritar al celor de la Rapid, a explicat la Fotbal Club toate detaliile despre transferul iminent al atacantului gabonez, în contextul în care cei de la Zamalek au anunțat pe contul lor de Facebook transferul atacantului. 

„Eu vă spun ceea ce știm noi. El nu a semnat niciun contract cu Zamalek. Noi am negociat cu el, avem totul agreat, așteptăm ca jucătorul să își ia viza și să ajungă în România. Mai multe de atât nu știm.

Nu a semnat încă cu noi. Ce pot spune este că el și agentul ne spun că nu au semnat nimic cu cei de la Zamalek. Eu știu că el e decis să vină aici, îl așteptăm. Când va semna contractul, va deveni jucătorul nostru. Dacă se răzgândește, nu avem ce face. 

Apropo de prima de instalare de care s-a scris, 800.000 euro, e falsă. Nu avem cum să plătim așa ceva, nu are nicio legătură cu realitatea. Plătim o primă de instalare, evident, pentru că vine liber de contract, dar e departe de suma de 800.000 euro care s-a vehiculat.

E normal ca unui jucător bun care vine liber de contract să îi plătești o sumă de instalare, pentru că nu ai costuri de achiziție. Dar în niciun caz nu plătim 800.000 euro”, a explicat Victor Angelescu. 


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel