Fotbal international Mesajul lui Radu Drăguşin, la o zi după debutul la Tottenham. Le-a mulţumit fanilor echipei
Data actualizării:
Data publicării:
Radu Drăguşin a debutat la Tottenham în meciul cu Manchester United de pe Old Trafford. Românul a fost introdus pe teren în ultimele 10 minute ale partidei. 

La o zi după meci, Drăguşin le-a transmis tuturor fanilor lui Tottenham un mesaj pe pagina sa de instagram. 

"E un sentiment extraordinar să debutez pentru acest club incredibil. Le mulţumesc tuturor fanilor pentru sprijin", a scris Radu Drăguşin. 

United a condus de două ori pe Teatrul Viselor, cum este supranumit legendarul stadion din Manchester, prin golurile marcate de Rasmus Hojlund (3) şi Marcus Rashford (40), însă Tottenham a revenit şi a egalat de fiecare dată, prin Richarlison (19) şi Rodrigo Bentancur (46).

Drăguşin (21 ani), purtătorul tricoului cu numărul 6 la Spurs, a început meciul pe banca de rezerve, fiind introdus în joc de antrenorul Ante Postecoglou în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp.

Internaţionalul român s-a transferat săptămâna trecută la Tottenham de la echipa italiană Genoa, în schimbul sumei de aproximativ 30 de milioane de euro. El a semnat un contract valabil până în 2030 cu clubul englez.

Tottenham se află pe locul 5 în clasament, la egalitate de puncte (40) cu Arsenal Londra, ocupanta poziţiei a patra, ultima care asigură calificarea în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, în timp ce Manchester United se află pe locul 7, cu 32 de puncte.

Belodedici avertizează: Dacă Drăguşin va fi rezervă la Tottenham, va fi greu pentru echipa naţională 

"Nu ştiu ce să spun despre echipa la care s-a transferat... poate a ales Totteham pentru că i s-au oferit mai mulţi bani decât la Bayern. Nu ştiu, sau poate îşi dorea să ajungă în Premier League. Deşi eu cred că Bayern e un club mai bine pus la punct şi mai puternic. Nu ştiu ce aş fi ales eu în locul lui, dar şi Tottenham e o echipă bună. Sperăm să joace acolo. E puţin periculos, pentru că dacă nu intră şi va fi tot rezervă, atunci o să sufere şi echipa naţională", a afirmat Belodedici.

"Transferul lui este ceva normal... e normal să avem talente, băieţi tineri valoroşi, care sunt căutaţi. Poate că în ultima vreme nu au fost aşa multe transferuri, dar şi noi avem talente pe care trebuie să le ridicăm şi să le oferim cele mai bune condiţii pentru a ajunge precum Drăguşin", a adăugat fostul fundaş, citat de Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Fotbal international

logo icon Articole similare

Fotbal international AS Roma l-a dat afară pe Daniele de Rossi

AS Roma a rămas fără antrenor, după ce conducerea a...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel