Superliga Romaniei Mihai Pintilii a vrut să plece de la FCSB, dar nu din cauza banilor: Îmi era ruşine să ies pe stradă
Data publicării:
Gigi Becali a anunţat recent că Mihai Pintilii a vrut să plece de la FCSB. Finanţatorul a spus că fostul căpitan al echipei, actual membru în staff-ul lui Elias Charalambous, ar fi fost nemulţumit că antrenorul cipriot a primit o mărire de salariu. 

"El, Pintilii, nu că voia să plece. Era nemulțumit, adică așa îmi aduc aminte, și eu nu știam. De când i-am făcut contractul lui Charalambous.

MM mi-a spus că e foarte supărat, că vrea să plece, că e desconsiderat că avea salariu 3.000 (n.r.- de euro). I-am dat telefon. `Mă, tu ești nebun? De ce nu zici?` I-am mărit, 10.000 sigur i-am dat. Charalambous are 15.000 sau 13.000", a declarat Gigi Becali la începutul lunii septemibrie.

Mihai Pintilii recunoaşte că a vrut să plece, dar nu din cauza banilor 

"A fost o discuție la începutul campionatului, dar nu o dorință clară în legătură cu plecarea mea. A fost o discuție personală cu Gigi Becali, dar nu că aș fi plecat. Da, da! (n.r. - apăsat de rezultatele echipei) Din cauza asta. Atunci, mă gândeam că era mai bine să plec eu.

Acum cred că am și uitat despre discuția asta. A fost foarte repede tot ce s-a întâmplat, a fost ceva de moment. S-a rezolvat foarte repede. Mi-am dat un ultimatum. Ne-am calificat în Europa League, dar la început poate era nevoie de o schimbare.

Nu-mi convine, nu-mi place să fiu pe acest loc în clasament. Mi-e rușine să ies în oraș și nu pot să dau ochii cu oamenii. Trebuie să fim cel putin în primele 6 ca să fie liniște.

Apăsarea și stresul nu le pun la socoteală. Lucrurile din afară se văd foarte frumos, dar în interior e foarte mult stres, foarte multă bătaie de cap, e greu. Când venim din deplasare nu dormim deloc aproape, dar e și frumos. Când câștigi nu mai contează, când pierzi îți vine să te lași, să fugi”, a declarat Pintilii, pentru onlinesport.ro.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel