Superliga Romaniei Mihai Pintilii, momentul adevărului. Cine dictează primul XI şi schimbările la FCSB
Data publicării:
Mihai Pintilii a vorbit deschis despre situaţia de la FCSB şi a spus ce se întâmplă pe banca roş-albaştrilor în timpul meciurilor. CIne face echipa şi cine dictează schimbările?

"În acte sunt delegat. Până îmi iau licenţele, sunt delegatul echipei, aşa îmi fac treaba. Când sunt antrenamentele, mă implic şi eu alături de Elias, de Lucian Filip, de Alin Stoica, Marius Popa şi Thomas Neubert. Suntem un staff foarte unit, pot să zic, şi chiar avem fiecare felia lui", a declarat Mihai Pintilii la emisiunea "Prietenii lui Ovidiu". 

"Voi pregătiţi antrenamentele şi apoi vine patronul care zice cine joacă", a intervenit Ovidiu Ioaniţoaia. 

"Sunt discuţii, da. Cu MM Stoica vorbim în fiecare zi, că e la antrenament zilnic. Şi vorbim de fiecare jucător. E omul de legătură între noi şi nea Gigi. Câteodată mai sună şi nea Gigi, dar sunt discuţii de jucători, ne întreabă cum e unul, cum e altul. Lucruri normale. Niciodată în timpul meciului. La noi pe bancă nu s-a întâmplat niciodată, de când sunt eu. Avem tabletă pe care sunt fazele fixe, dar nu sunt telefoane. Sunt oameni pe lângă noi care ne ajută foarte mult, sunt şi discuţii înainte de meci şi noi ştim, în mare parte, ce îşi doreşte nea Gigi şi ce vrea. Şi atunci sunt lucrurile mult mai simple. Dar nu există telefon pe bancă, să stăm să ne dăm mesaje sau să îl sunăm pe nea Gigi. Ştie toată lumea cum e nea Gigi. Nu are rost să mai vorbim... în fiecare zi se discută acelaşi lucru la televizor, că schimbările şi echipa le face nea Gigi. Ne consultăm. Se consultă în primul rând cu MM, care ne transmite nouă", a mai declarat Mihai Pintilii. 

Andrea Compagno, scos din lot pentru meciul cu FC U Craiova

"Tată, treaba cu Compagno e clară! Nu are voie să joace cu FCU. De ce să se supere Compagno? Eu știu foarte bine cum l-am luat de la Mititelu și știu bine ce am stabilit cu Adrian.

Nu are voie sa joace și punct. Subiectul ăsta nu îl mai comentez. Îi batem și fără Compagno”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei
Tagurile articolului: elias charalambous  fcsb  gigi becali  mihai pintilii 

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel