Superliga Romaniei Mihai Rotaru, fericit pentru victoria Universităţii Craiova. Mesaj pentru meciul cu Oţelul Galaţi
Data publicării:
Universitatea Craiova a învins Unirea Slobozia cu 3-0 în etapa a XI-a, iar finanţatorul Mihai Rotaru e fericit că elevii lui Costel Gîlcă au rupt seria meciurilor fără victorie. Patronul a transmis şi un mesaj privind meciul cu Oţelul Galaţi, din etapa următoare. 

Universitatea Craiova a învins-o pe nou-promovata Unirea Slobozia cu scorul de 3-0 (2-0), luni seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 11-a a Superligii de fotbal.

Universitatea s-a impus mai greu decât o arată scorul, prin golurile marcate de Ştefan Baiaram (38, 42), ambele cu capul, din centrările lui Andrei Ivan, respectiv Nicuşor Bancu, şi de Alexandru Mitriţă (90+4), după ce a fost lansat de Bancu.

Oaspeţii au marcat prin francezul Jordan Gele (76), dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid la Christ Afalna.

La meci au asistat doar 5.834 de spectatori.

La Universitatea a debutat în acest meci atacantul bosniac Jovo Lukic (intrat la pauză), care a avut o ocazie bună de a marca în min. 68, a primit un cartonaş galben (72) şi a scos eliminarea lui Alexandru Dinu (84).

Universitatea, care a urcat pe locul al doilea în clasament, venea după patru etape fără victorie, două egaluri şi două eşecuri.

Unirea a suferit a treia înfrângere consecutivă, scrie Agerpres.

Mihai Rotaru, fericit că echipa sa a câştigat 

"Îmi era frică pentru că în ultimii doi ani am avut serii de 7 meciuri fără victorie. Îmi era frică să nu intrăm în caruselul acesta. Șapte meciuri o serie destul de lungă.

Cred că va fi un campionat care se va câștiga cu echipele mici. Din păcate, s-au echilibrat foarte mult valorile. Nu îmi dau seama dacă au devenit mai mici echipele mari sau invers. E o bătălie, luăm meci cu meci, așa cum a zis și Costel", a declarat Mihai Rotaru după meci. 

Mesaj despre meciul cu Oţelul Galaţi 

Mihai Rotaru a prefaţat şi meciul cu Oţelul Galaţi, din etapa a XII-a. 

"Avem un meci foarte important la Galați, pe un teren greu. Știm bine cum se comportă Oțelul, a dominat în ultima partidă. Va fi un meci foarte greu”, a mai spus Rotaru.

Rotaru nu vrea arbitri străini în Liga 1 

După ce Gigi Becali a cerut arbitri străini în Liga 1, Mihai Rotaru a reacţionat şi l-a contrazis pe finanţatorul FCSB. 

"Nu mă interesează ce zice patronul de la FCSB. Nu vreau arbitri străini în România. Școala de arbitri a produs în ultimii ani. L-a produs pe Kovacs, pe Hațegan, pe Bîrsan. Sigur, trebuie să eliminăm greșelile.

Nu înțeleg de ce astăzi Feșnic a dat galben la Oshima, la un fault de joc, fără intensitate, nu avea niciun sens. Nu vrem arbitri străini. Nu vreau să intru în polemică cu nimeni”, a spus Mihai Rotaru, la emisiunea Digi Sport Special.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel