Cupa României Mihai Rotaru îl înţeapă pe Mircea Rednic, după Universitatea Craiova - UTA Arad. "E ca şi cum noi l-am numi Strâmbuţu"
Data publicării:
Universitatea Craiova a învins UTA Arad cu 1-0 în Cupa României, iar Mihai Rotaru nu i-a rămas dator lui Mircea Rednic, care numise echipa... "Craioviţa".

"E o victorie meritată, am făcut un meci bun, am avut atitudine, ocazii, ca și-n meciul de pe Giulești cu Rapid. Acolo am pierdut, acum am câștigat, așa e în fotbal.

Oricum, cu tot respectul pentru clubul UTA, am întâlnit o echipă care a arătat ca una de Liga a 2-a, pesemne că a trecut vremea antrenorilor-agenți! 

Cu domnia sa din postura asta de antrenor-agent nu o văd bine pe respectabila bătrână Doamnă… Și ar fi mare păcat pentru ce reprezintă UTA pentru fotbalul românesc. Retorica pe care a avut-o antrenorul lor nu îi face cinste, iar declarații ca cele date de domnia sa sunt glumițe de stradă, nu de un antrenor respectabil. 

E ca și cum noi l-am numi ’Strâmbuțu’. Trebuie să înțeleagă că într-o liga profesionistă discursul oficialilor trebuie să fie cu totul și cu totul altul", a declarat Mihai Rotaru pentru Fanatik

Înainte de meciul din Cupă, Mircea Rednic a ironizat echipa lui Mihai Rotaru 

"Până la meciul cu Dinamo avem meciul de Cupă cu… U Craiova. Pentru mine asta e echipa, a lui Adrian Mititelu. Să nu se supere nimeni, dar asta e Craiova. Cealaltă se numește Craioviţa!

Pentru mine, îmi cer scuze, dar eu ştiu cum s-a pornit echipa asta, eu am antrenat echipa asta. Şi îmi pare rău pentru că nu au echipă, dar jucători au. Individual chiar foarte buni!”, a spus Rednic.

Alexandru Mateiu, autorul unicului gol al duelului, i-a răspuns și el lui Mircea Rednic, ironizându-l pentru declarațiile făcute: „Craiovița, cum a spus domnul Rednic, o echipă mică a cartierului din Craiova, i-a demonstrat că n-are ce să facă cu UTA. E o jignire, i-am arătat de ce e în stare Craiovița, echipa dânsului nu a avut nicio șansă”.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Cupa României
Tagurile articolului: craiovita  ironii  mihai rotaru  mircea rednic  universitatea craiova 

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel