Superliga Romaniei Mihai Rotaru, supărat după egalul dintre Craiova şi Rapid. "Să îi întrebaţi pe domnii Cârţu, Gâlcă..."
Data publicării:
Mihai Rotaru, finanţatorul celor de la Universitatea Craiova, s-a declarat dezamăgit de egalul echipei sale cu FC Rapid, din etapa a VIII-a. Rotaru spune că oltenii au dominat clar partida şi trebuiau să câştige, dar trec printr-o "semipasă" proastă. 

"Sunt negru de supărare. Mă uitam la un moment dat, era ca la handbal. Ei se apărau pe 11 metri, dar nu a intrat. Un meci pe care l-am controlat și pe care trebuia să-l câștigăm în mod normal.

Au trecut o dată linia de mijloc și au dat gol. Sunt supărat, pentru că am luat un singur punct. Consider că am pierdut cel puțin 3 puncte din dubla cu Dinamo și Rapid. De ce? Asta întrebați-i pe domnii Cârțu, Gâlcă.

Am spus-o și o repet: eu văd meciul ca suporter. Nu pot să-mi dau seama. La prima vedere, pur și simplu n-a vrut să intre. Chiar vorbeam la pauză cu colegii mei din tribună. Le spuneam că dacă nu le dăm noi mingea, ei nu pot să ne-o ia.

Din păcate, traversăm o cădere. Valoarea nu poate fi pusă în discuție. Poate o pasă proastă, care sperăm să țină doar aceste două meciuri. Din fericire, am acumulat puncte bune în primele 6 etape, dar trecem printr-o semipasă proastă și suntem foarte supărați.

Fotbalistic vorbind, am arătat fotbal în seara asta. Cu Dinamo era greu pe orezăria aia (n.r Stadionul Arcul de Triumf)", a declarat Mihai Rotaru la Prima Sport. 

Mihai Rotaru anunţă transferuri, dar nu exclude nici plecări 

"Trebuie să mai aducem 2 jucători, suntem all in pentru ei. Un atacant și un mijlocaș central. Meritam mai mult din aceste două meciuri, măcar 3 puncte în plus. Îi aducem până săptămâna viitoare. 

Nu exclud vânzarea nimănui. Au fost oferte considerabile pentru câțiva jucători, dar nu ne-am despărțit de ei. Însă putem lua decizia să vindem, în cazul în care ar veni anumite oferte", a mai declarat acesta.

Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu Rapid Bucureşti, 1-1 (1-1), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 8-a Superligii de fotbal.

Oaspeţii au deschis scorul prin Christopher Braun (17), la capătul unui contraatac purtat de Claudiu Petrila. Universitatea a egalat din penalty, prin Alexandru Mitriţă (33), după un fault comis de Cristian Săpunaru asupra lui Elvir Koljic.

Universitatea a dominat meciul de la un capăt la altul, dar nu a reuşit să marcheze golul victoriei.

Mitriţă a rămas singur cu portarul (16), dar în locul unui şut a trimis o pasă slabă pentru Ştefan Baiaram, iar Alexandru Paşcanu a salvat un gol iminent.

Gazdele au mai avut două şansă notabile prin Koljic (22, 35), dar bosniacul a fost uşor imprecis.

Rapid şi-a creat o singură ocazie, din lovitură liberă, prin Petrila (44), care a trimis în bara transversală.

Oaspeţii au primit un penalty în finalul primei reprize (45+1), după un duel între Koljic la Paşcanu, dar Istavan Kovacs a revenit asupra deciziei în urma vizionării imaginilor video.

În repriza secundă, costaricanul Carlos Mora (66) a şutat pe lângă poartă de la 15 metri, Andrei Ivan (68) a trimis cu capul peste poartă de la 6 metri, Ştefan Bană (73) a şutat pe lângă ţintă din afara careului, Mitriţă (76) a trimis pe lângă din poziţie singurul cu portarul, la capătul unui contraatac, iar un minut mai târziu (77) a tras de la 20 de metri, dar Benjmin Siegrist a reţinut. În min. 90, Ivan a preluat în faţa portarului, dar Paşcanu a blocat şutul său la colţul scurt.

Anunţat ca titular, mijlocaşului estonian Mattias Kait i s-a făcut rău la încălzire şi a primit îngrijiri medicale în ambulanţă, el fiind înlocuit în primul unsprezece de Florent Hasani.

În min. 81, jocul a fost întrerupt din cauza problemelor medicale pe care le-a avut un suporter. Paramedicii de pe ambulanţă au intervenit şi i-au acordat primul ajutor, iar spectatorul a coborât pe picioarele sale la ambulanţă, care l-a transportat la spital.

Universitatea venea după primul său eşec din acest campionat, 1-2 cu Dinamo.

Rapid e neînvinsă de cinci etape, însă are o victorie şi patru egaluri, scrie Agerpres.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel