Superliga Romaniei Mihai Stoica e convins. "Alex Chipciu nu poate fi un antrenor de mare valoare"
Data publicării:
Alexandru Chipciu ar fi una dintre ţintele FCSB-ului după câştigarea titlului, anunţa Gigi Becali în urmă cu câteva zile. Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a vorbit însă despre viitorul lui Alexandru Chipciu după retragerea din fotbal. 

Concret, Mihai Stoica spune că Alex Chipciu ar fi mai degrabă un director sportiv bun, nu un antrenor de calitate. 

”Chipciu este sub contract! Mi-e greu să vorbesc despre Chipciu și n-am făcut-o nici în emisiunile pe care le am pentru că este sub contract. Și-atunci prefer să tac. La Chipciu eu văd perspectiva și după ce abandonează activitatea competițională.

Eu tot mă chinui să aduc un fost fotbalist important lângă mine. Lângă mine ce înseamnă? Director sportiv! Toți vor să se facă antrenori. Interesul pe care și l-a manifestat mereu față de fenomen, în general, îl văd mai degrabă director sportiv decât antrenor.

Pentru că el are o inteligență într-adevăr emoțională, dar nu cred că poate să fie antrenor de mare valoare. Pentru că îl văd un om incapabil să-și cenzureze emoțiile!

Pe când director sportiv îl văd oricând, pentru că știe fotbal foarte mult, urmărește foarte mult și îl văd lângă mine. Acum el își va decide următorii pași. Cred că mai are și el de jucat!”, a spus Mihai Stoica, potrivit gsp.ro.

Alex Chipciu ar fi tentat să revină la FCSB 

”Nu pot să-mi permit să mă gândesc la altceva, pentru că urmează un meci capital la Craiova (n.r. - barajul pentru Conference League). Avem și o primă foarte mare, avem și posibilitatea ca acest club să joace în Europa, ceea ce nu s-a mai întâmplat din 1970, nu știu de când.

Sunt concentrat 100% acolo, chiar dacă au apărut speculații.

Nu pot să neg, au ieșit discuții (n.r.- despre o trecere la FCSB). Dar în același timp chiar vreau să trag linie după acel meci. Au fost doi ani obositori pentru mine. Și frumoși, dar m-au stors.

Am sentimentul că trebuie ceva nou, asta e părerea mea. Vom vedea ce se va întâmpla după ultimul meci”, a spus Chipciu după meciul cu Oţelul Galaţi.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel