Superliga Romaniei Mihai Stoica îl acuză pe Mititelu de răzbunare. „A considerat oferta a fi una jignitoare...”
Data publicării:
Oficialul celor de la FCSB a explicat motivele pentru care Adrian Mititelu a bătut palma cu Neluțu Varga în detrimentul lui Gigi Becali.

Mihai Stoica a comentat ultimele afaceri realizate de către Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FC U Craiova luând decizia de a-i împrumuta pe jucătorii Juan Bauza și William Baeten la CFR Cluj, fotbaliștii oltenilor urmând a juca un sezon pentru formația ardeleană.

„Este adevărat. Am bătut palma, am ajuns la o înțelegere cu Neluțu Varga și Dan Petrescu. Urmează ca jucătorii să fie de acord cu acest transfer, ar fi vorba de un împrumut pe o perioadă de un an.

Ei au transmis clar că nu vor să evolueze în Liga a 2-a, îi înțeleg, au dreptate. Deși au ajuns și din vina lor aici, eu i-am înțeles că au un anumit nivel. Le-am respectat această doleanță”, a transmis Adrian Mititelu, la Fotbal Club, despre cei doi jucători.

Mihai Stoica: „S-a gândit să se răzbune...”

MM a spus că orgoliul lui Mititelu a determinat ca William Baeten să nu ajungă la FCSB, jucătorul fiind dorit de către Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor i-a propus suma de 200.000 euro pentru transfer, dar Adrian Mititelu a refuzat, caracterizând-o ca rușinoasă.

„Gigi a spus că și l-ar dori pe Baeten, aspect ce m-a mirat. A vrut să ofere 200.000 euro în schimbul acestuia, însă Mititelu a considerat oferta a fi una jignitoare.

Deși mie nu mi se pare deloc așa, ținând cont de faptul că mai avea un an contract cu FCU. Fiindcă i s-a părut jignitoare, s-a gândit să se răzbune și să îi dea pe cei doi la CFR...

Bauza poate să joace la Dan Petrescu doar dacă schimbă sistemul. El poate să joace doar în două sisteme: număr 10 în 4-2-3-1 şi 4-3-1-2 cum juca Gică Hagi, tot aşa în spatele a două vârfuri. Dar la fotbalul lui Petrescu e normal să facă ambele faze”, a spus Mihai Stoica, la OrangeSport.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Ce se întâmplă dacă Rapid pierde meciul cu Unirea Slobozia

Rapid are o singură victorie în campionat în acest...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

Schimbări la conducerea FC Argeș? Cine vrea să preia clubul de fotbal

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

pixel