Echipa nationala Mihai Stoichiță vorbește despre viitorul lui Edi Iordănescu la națională. „Nu știm ce va face”
Data publicării:
Echipa națională a României a părăsit Campionatul European de fotbal după ce a fost învinsă de selecționata Olandei, scor 0-3, în faza optimilor de finală.

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a declarat, destul de convins, că Edward Iordănescu va rămâne selecționerul echipei naționale a României, contrar afirmațiilor celui din urmă, după părăsirea Campionatului European de fotbal din Germania.

„Poate familia are nevoie de el pentru o mică vacanță”

„(n.r - Românii nu mai văd naționala fără Edi) E normal acum, fiecare vrea ca ideea de învingător să fie dusă în continuare de același grup și același antrenor. Edi a câștigat simpatia prin modul cum s-a comportat ca antrenor, nu a fost spectaculos prin declarații, ci prin echilibru.

I-a unit pe băieți, a eliminat disensiuni din cadrul grupului și i-a făcut să înțeleagă că toți trebuie să fie și regi și cerșetori. Eu nu cred că va pleca, nu știm ce va face, nu văd de unde această vâlvătaie...

Poate familia are nevoie de el pentru o mică vacanță. Antrenorii nu renunță la activitatea lor în dauna familiei, în niciun caz”, a spus Mihai Stoichiță. 

Selecționerului Edward Iordănescu, fanii i-au scandat „Edi nu pleca!”, la primirea cu bucurie de la Mogoșoaia. Antrenorul român, în aceeași măsură, a subliniat importanța susținerii necondiționate oferită de suporteri de-a lungul turneului final.

„Eu am emoții specifice înainte de meci, dar acum emoțiile mă copleșesc mai mult decât înaintea oricărui meci. Vă mulțumesc în numele familiei echipei naționale, a acestei 'Generații de suflet'. Nici nu vă imaginați cât de mult a contat pentru băieți, pentru noi toți, suportul vostru.

Și vă asigur că au dat totul pe teren în mod special pentru voi și pentru copii României. Să dea Dumnezeu ca în viitor, român cu român împreună, să fim puternici și mândri că suntem români. și să credem că atunci când suntem uniți și credem în visul nostru întotdeauna avem o șansă în plus”, a declarat Iordănescu.

Burleanu anunță într-o săptămână viitorul lui Edi Iordănescu la națională

„Selecționerul și-a dorit foarte mult ca pe durata EURO 2024 să nu mai discutăm despre acest subiect (n.r. - prelungirea contractului). Iar noi am respectat acest lucru, pentru că ajunși în Germania obiectivul selecționerului, al nostru, al tuturor, era cu totul altul.

Așa că suntem încrezători că în maximum o săptămână o să putem comunica viitorul lui Edi Iordănescu la națională. Planul B pentru postul de selecționer este tot Edi Iordănescu”, a subliniat Președintele FRF, Răzvan Burleanu.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
sursa: Pexels

Topul fotbaliştilor români rămaşi liberi de contract în această vară. Trei dintre ei au fost la EURO 2024

SC Oțelul Galați

Dorinel Munteanu, concluzii după cantonamentul Oţelului. Anunţ despre transferuri, buget, abonamente şi restanţe

Sursa: Agerpres

Neil Lennon a tras concluziile după cantonamentul Rapidului din Slovenia. L-a găsit pe noul "Roy Keane"

Sursa: Agerpres

Aurelian Babuţan, fostul manager sportiv al Oţelului, a semnat cu CSU Alba Iulia

pixel