Superliga Romaniei Mihnea Rădulescu, noua perlă din Liga 1. După 4 goluri în 9 meciuri, este anunţat "mai bun decât Rareş Pop într-un an"
Data publicării:
Mihnea Rădulescu a reuşit 4 goluri în 9 meciuri în acest sezon, iar cel puţin două cluburi din Liga 1 şi-au manifestat deja interesul pentru el. Unul dintre ele este Dinamo, însă Claudiu Tudor, preşedintele Petrolului, anunţă că un alt club este foarte interesat de jucător. 

"Trebuie să recunoaștem că în unele meciuri din campionat am avut și șansă. Dacă Dumnezeu nu îți dă șansă, nu poți sa reușești nimic, iar noi am avut-o în câteva meciuri.

Totuși, avem și câțiva jucători de valoare, așa cum este Zima, Huja, Paul, uitați-vă la Mihnea. Deja este interes. Au fost impresari de afară să îl vadă pe Mihnea la acest meci. A fost o discuție, ne-a sunat cineva. Acum au sunat din nou, ca să întrebe dacă mai este valabil. Nu dăm nume", a declarat Claudiu Tudor la Fanatik Superliga. 

Dinamo îl vrea, dar o altă echipă insistă pentru Mihnea Rădulescu 

După ce au apărut informaţii conform cărora Dinamo ar fi interesată de jucătorul de la Petrolul, Claudiu Tudor a spus că o altă echipă din Liga 1 insistă pentru transferul său. 

"Am văzut că a fost lăudat de domnul Nicolescu. Este clar că Mihnea la momentul acesta....El încă nu a jucat titular de la început, pentru că avea cu siguranță mult mai multe goluri marcate. Dacă îi punem și golul anulat cu Farul, el avea 5 goluri marcate. Eu cred că o să îi crească cota. Dacă el va continua așa, cota i se va duce spre un milion. De exemplu, Rareș Pop, care este un tânăr foarte talentat, a fost vândut cu 700.000 de euro după câteva goluri la UTA.

Rareș Pop are un an în plus în acest moment. Anul trecut a jucat constant, pe când Mihnea a jucat primul tur, iar în retur l-am trimis la liga a doua, unde a făcut un lucru foarte bun și a reușit să marcheze 5 goluri.

Cu siguranță că Mihnea peste un an va fi peste Rareș Pop, așa cum se arată în acest moment. Eu așa cred, este strict părerea mea. Deocamdată nu Dinamo este formația care împinge foarte tare transferul..dar vom vedea", a mai declarat Claudiu Tudor.

În acest moment, Mihnea Rădulescu are o cotă de piaţă de 300.000 euro, dar Petrolul nu pare dispusă să se despartă de fotbalist pentru mai puţin de 500.000 euro. 


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel