UEFA Europa League Mircea Lucescu, sfat pentru Corvinul Hunedoara după victoria în fața maghiarilor de la Paksi
Data publicării:
Antrenorul român a declarat că jocul hunedorenilor a demonstrat că echipa merită să evolueze în prima divizie de fotbal.

Echipa de fotbal Corvinul Hunedoara a obținut o victorie clară în fața echipei maghiare Paks FC cu scorul de 4-0, în meciul care a avut loc joi seara, pe Paksi FC Stadion din Paks, în prima manșă a turului întâi preliminar al Europa League la fotbal.

Deținătoarea Cupei României a marcat prin Sergiu Buș (9) și prin hatrick-ul lui Marius Lupu (45+2, 86, 90+3).

„Corvinul a meritat pe deplin victoria”

Mircea Lucescu a debutat ca antrenor în anul 1979, la Corvinul Hunedoara, echipă la care a ocupat poziția de antrenor-jucător timp de trei sezoane.

„Il Luce” a declarat că maghiarii de la Paksi i-au subestimat pe hunedoreni, victoria de joi seară arătând tuturor că formația condusă de Florin Maxim ar merita să joace în Superliga.

„Corvinul a demonstrat prin joc faptul că merită să ajungă în Liga 1. Au fost stăpâni pe ei, au format un grup compact, au arătat un fotbal foarte bun împotriva lui Paksi.

Ungurii i-au subestimat, dar Corvinul a meritat pe deplin victoria. Rezultatele bune cresc valoarea unei echipe, iar Corvinul a crescut de la un rezultat la altul. Eu mereu am spus că pe un mental foarte bun poți lucra. Iată că această echipă a luptat să ajungă în cupele europene și chiar a ajuns.

Calificarea nu este rezolvată, mai este și meciul retur. Poate că nu se joacă meciul (n.r. – râde). Corvinul trebuie să fie atent, Paksi a văzut acum cu cine joacă.

Ar putea întâlni Rijeka în turul 2? Jucătorii din Croația îi vor lua în serios, croații au fost avertizați”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit sportpesurse.ro.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: UEFA Europa League

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel