Superliga Romaniei Mircea Rednic a câştigat procesul cu Dinamo. "Câinii roşii", buni de plată
Data publicării:
Curtea de Apel s-a pronunţat în favoarea lui Mircea Rednic în procesul acestuia cu Dinamo, după ce a fost demis în decembrie 2021.

Antrenorul celor de la UTA Arad a fost demis de Dinamo în decembrie 2021, iar Mircea Rednic a cerut în instanţă echivalentul a patru salarii. Acum, Curtea de Apel i-a dat dreptate lui Rednic, iar dinamoviştii trebuie să îi plătească acestuia aproximativ 32.000 euro. 

"Dacă erau corecți cu mine și mă chemau atunci (în decembrie 2021) și-mi spuneau: 'Vezi că-i deranjezi pe unii și trebuie să reziliem!', atunci nu aș fi cerut absolut nimic.

Nu s-ar fi ajuns niciodată la acest caz. Dar am fost tratat cum am fost tratat și nu admit să mă dai afară printr-o informare pe WhatsApp?! Mi s-a părut strigător la cer. Mai ales că eu întotdeauna am lăsat de la mine când a fost vorba de Dinamo.

Când nu e respect, eu nu iert pe nimeni! În încheiere, dar nu în cele din urmă, vreau să-i mulțumesc în mod deosebit avocatei mele, Madi Ghioca”, a declarat Mircea Rednic după decizia Curţii de Apel. 

Conducerea lui Dinamo anunţă că decizia e o uşurare 

"Dacă este o decizie, definitivă, a Curții de Apel... Ce pot eu să comentez? Pot eu să emit judecăți la adresa Curții de Apel? Dacă așa a decis justiția, Dinamo se va achita de plată. Tot ceea ce facem, facem în litera legii.

Personal, vreau să vă zic că este o ușurare! De ce? E ca și cum te-ai judeca permanent cu o rudă. Mircea Rednic e dinamovist desăvârșit... N-avem cum tăgădui acest detaliu. Doamne ajută să-i folosească bine, mă refer la acei bani...

Știu că a avut acea supărare pentru acel moment. Respectăm decizia (Curții de Apel) și să ne auzim cu bine”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru GSP.ro.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Turnee WTA Jaqueline Cristian, învinsă în optimile de la Ningbo

Românca nu a profitat de șansa de a juca în optimi, în...


logo icon Cele mai citite
Imagine de Phillip Kofler de la Pixabay

Adevărul despre Daniel Badislav, cel mai "greu" portar din lume, după ce s-a spus că a provocat demisia a 4 antrenori şi un atac de cord fatal altuia

Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Sursa: Agerpres

Florin Iacob, portarul care în vară a semnat cu Corvinul Hunedoara, a explicat de ce a dispărut din fotbal

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

pixel