Superliga Romaniei Mircea Rednic, antrenorul etapei a XI-a a Superligii. Ce jucători au fost incluși în echipă
Data publicării:
Specialiștii fotbalului românesc au desemnat cei mai buni jucători ai etapei a XI-a a competiției Superligii.

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat cum arată echipa rundei a XI-a a Superligii.

Echipa ideală a etapei a XI-a

PORTAR

Ștefan Târnovanu (FCSB) - Cinci intervenții dintre care trei incluse în cateegoria „supersave-uri”. A fost declarat „Jucătorul meciului” pentru a patra oară în ultimele șase deplasări ale roș-albaștrilor la Sfântu Gheorghe.

FUNDAȘI

Ricardinho Miranda (Petrolul Ploiești) - A marcat și a deschis drumul prahovenilor spre o victorie categorică, în urma căreia ploieștenii și-au consolidat locul în zona de play-off.

Guilherme Soares (Politehnica Iași) - Pe lângă prestația ireproșabilă din defensivă, a marcat golul victoriei, primul din contul său în Superligă.

Diego Zivulic (Oțelul Galați) - A fost ca un zid în fața adversarilor. A câștigat majoritatea duelurilor în care a fost implicat.

Nicușor Bancu (Universitatea Craiova) – Două pase decisive, atitudine de căpitan! Prinde pentru a treia oară în acest sezon „Echipa etapei”.

MIJLOCAȘI

Mihnea Rădulescu (Petrolul Ploiești) - Puștiul minune al Petrolului a reușit o dublă, ajungând la patru goluri marcate în sezonul curent.

Dario Canadija (Gloria Buzău) - A blocat din timp multe dintre acțiunile ofensive inițiate de adversari. În plus, a marcat golul în urma căruia buzoienii au obținut prima victorie de pe teren propriu.

Florin Tănase (FCSB) - Primul gol de la revenirea întricoul roș-albaștrilor s-a dovedit a fi unul decisiv. Trebuie remarcatși efortul depus pe toată durata partidei.

ATACANȚI

Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova) - Un fotbalist cu calități tehnice deosebite! Grație dublei din această etapă, Baiaram a ajuns la 24 de goluri în 142 de meciuri jucate în Superligă.

Valentin Costache (UTA Arad) - Utillizat de Mircea Rednic pe un post surpriză, care i-a oferit și mai multe șanse în ofensivă, a contribuit la succesul echipei sale cu un gol și o pasă decisivă.

Eric Omondi (UTA Arad) - Fabulos! Gol și două pase decisive în victoria spectaculoasă izbutită de arădeni în duelul dintre campioanele provinciei.

ANTRENORUL ETAPEI

Mircea Rednic (UTA ARAD) - A pregătit excelent duelul cu CFR. S-a bucurat la final de o victorie importantă, care a pus capăt unei serii cu rezultate mai puțin reușite.”


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...

Superliga Romaniei Marius Șumudică nu e dorit la Rapid

Antrenorul Marius Șumudică nu ar fi dorit de o parte...

Superliga Romaniei Când va fi oficializat transferul lui Lukas Zima la FCSB

FCSB s-a înțeles cu Petrolul Ploiești în privința...



logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Costel Gâlcă vrea cele trei puncte în meciul cu FC Botoșani

Antrenorul Universității Craiova, Constantin Gâlcă, a...


logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Ianis Stoica, declaraţie de dragoste pentru Rapid? Ce a spus atacantul naţionalei U21 după succesul cu Elveţia din Giuleşti

Agerpres

Marcel Puşcaş trage concluziile despre Dorinel Munteanu şi Daniel Pancu: Pudibonzi sunt, au fost şi vor exista

Agerpres

Oţelul, Corvinul, FCSB, Dinamo, Farul, U Cluj şi alte echipe rămân fără galerie? Suporterii anunţă că nu mai vin la meciuri

Colaj DCSport/Sursa foto: Agerpres

Înaintea duelului cu Otelul Galați, Sabău numește unul dintre cei mai buni mijlocași din Superliga

pixel