Superliga Romaniei Miză mare în partida Poli Iași - FC U Craiova, formații cu noi antrenori pe bancă. Ce riscă fiecare echipă
Data publicării:
Meciul din etapa a treia a play-out-ului SuperLigii dintre Poli Iași și FC U Craiova se joacă astăzi, de la ora 17:30, pe stadionul „Emil Alexandrescu”.

Obiectiv foarte important pentru fiecare echipă

Meciul dintre Politehnica Iași și FC U Craiova 1948 are o miză foarte mare, întrucât echipa care va câștiga, exceptând aici varianta unei remize, va „scăpa” de griji, pentru moment, în următoarele etape din play-out.

Partida din Copou va fi una inedită, pentru că ambele formații vor juca alături de noi antrenori pe bancă. Ambele cluburi au schimbat conducerea echipelor, întrucât sunt foarte aproape de retrogradarea în cea de-a doua ligă de fotbal. 

Eugen Trică este noul antrenor al FC U Craiova, acesta înlocuindu-l pe italianul Nicolo Napoli. Schimbarea survine după ce etapa trecută, craiovenii au pierdut pe teren propriu cu Oțelul Galați, scor 1-2, dar și după eșecul suferit în Cupa României, unde au pierdut la loviturile de departajare în duelul cu cei de la FC Voluntari, scor 2-4.

Noul antrenor al moldovenilor este Tony da Silva, tehnician care i-a luat locul lui Leo Grozavu, după eșecul înregistrat în deplasare, în fața celor de la FC Botoșani, scor 1-2.

Rezultatul, foarte important și pentru Dinamo București

Dacă Dinamo București va înregistra un rezultat pozitiv la Galați, iar între Poli Iași și FC U Craiova nu se remizează, echipa care pierde astăzi, dintre cea a ieșenilor și cea a craiovenilor, va trece pe loc retrogradabil direct. În sezonul regulat, ambele meciuri dintre cele două formații s-au terminat la egalitate, 1-1. 

Întâlnirea dintre Oțelul Galați și Dinamo București este programată la ora 20:30, pe stadionul „Oțelul”. Dinamoviștii au transmis, deja, un mesaj pentru tehnicianul Oțelului.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...



logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Raul Rusescu o vede pe Oţelul în playoff. Echipele care nu au nicio şansă

pixel