Echipa nationala MM Stoica spune că Olaru a fost decisiv în meciul contra Lituaniei, nu Mitriță
Data publicării:
Chiar dacă Alex Mitriță a marcat ultimul gol contra Lituaniei (3-1), jucătorul „roș-albastru” Darius Olaru ar fi schimbat soarta meciului.

Alexandru Mitriță este marcatorul celui de-al treilea gol în meciul echipei naționale a României contra Lituaniei (3-1), doar că Mihai Stoica este de părere că s-a vorbit prea mult despre reușita jucătorului Universității Craiova, în timp ce căpitanul de la FCSB, Darius Olaru, a fost decisiv în partidă.

MM Stoica: „Jucătorul care a schimbat radical ceea ce s-a jucat a fost Olaru”

„Cred că s-a vorbit mult prea mult de un jucător care a marcat la capătul unui contraatac golul trei, golul doi ne-a câștigat meciul, nu golul trei, l-au câștigat Ianis Hagi și Răzvan Marin. La Răzvan nu am nicio emoție.

Pot să fiu acuzat de subiectivism, dar nu mă interesează. Cred că jucătorul care a schimbat radical ceea ce s-a jucat a fost Olaru. Noi jucam din ce în ce mai rău, începuseră să ne domine. Se anunța golul. Nu uitați că Târnovanu ne-a scos de câteva ori.

Unii au jucat foarte slab. Mai ales cei din compartimentul defensiv. Și Bancu a jucat foarte slab”, a spus Mihai Stoica, la PrimaSport.

CITEȘTE ȘI „El în sufletul lui e un copil”. „Tricolorul” care l-a emoționat pe Sorin Cârțu

Naționala de fotbal a României a învins selecționata Lituaniei, cu scorul de 3-1 (1-1), luni seara, pe stadionul „Steaua” din București, în Grupa C2 a Ligii Națiunilor. România a debutat astfel cu dreptul în sezonul 2024/2025 al Ligii Națiunilor, obținând cele șase puncte dorite.

România va juca următoarele meciuri luna viitoare, pe 12 octombrie cu Cipru și pe 15 octombrie cu Lituania, ambele în deplasare.

Liga Națiunilor 2024/25 va avea efect direct și asupra preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2026.

Cele mai bune patru câștigătoare de grupe din Liga Națiunilor, exceptând echipele care au încheiat pe primele două locuri în grupele din preliminarii, vor participa la meciurile de baraj pentru CM 2026, alături de toate cele 12 echipe de pe locul secund din preliminariile clasice.

Astfel, vor rezulta patru play-off-uri, fiecare cu câte patru echipe, ce se vor disputa în sistem semifinale-finală, urmând a se stabili ultimele patru naționale europene participante la Cupa Mondială din Statele Unite ale Americii, Mexic și Canada.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Echipa nationala

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel