Tenis Momente cumplite pentru adversara Simonei Halep. Moarte subită a iubitului său
Data actualizării:
Data publicării:
Aryna Sabalenka, numărul 2 WTA, trece prin momente teribile, conform informațiilor apărute astăzi, în presa internațională. Iubitul său, fost hocheist, a încetat din viață la vârsta de doar 42 de ani. Acesta participase la Jocurile Olimpice din 2002, respectiv 2010.  

Moarte subită la 42 de ani

Konstantin Koltsov, iubitul numărului doi mondial al tenisului feminin, Aryna Sabalenka, a încetat din viață la doar 42 de ani. Acesta a fost hocheist și a participat la Jocurile Olimpice din 2002 și 2010.

Deținătoarea titlului de la Australian Open trece prin momente teribile, după ce partenerul său de viață a decedat în mod neașteptat. Acesta a fost hocheist în NHL, la Pittsburgh Penguins, având o relație cu fostul număr 1 mondial de trei ani. Koltsov a reprezentat Belarusul la Jocurile Olimpice de la Salt Lake City și Vancouver și a fost un simbol pentru formația rusă Salavat Yulaev, al cărei antrenor era în prezent.

„Cu mare regret vă informăm că antrenorul nostru, Konstantin Koltsov, a încetat din viață. El a fost o persoană puternică și veselă, a fost iubit și respectat de jucători, colegi și fani. Konstantin și-a scris pentru totdeauna numele în istoria clubului nostru”, au scris cei de la clubul antrenat de bielorus.

Totodată, Federația de Hochei din Belarus a realizat o postare prin care confirmă tristul eveniment, menționând că decesul lui Koltsov a survenit brusc:

Alături de Sabalenka

După confirmarea decesului fostului sportiv belarus de către clubul la care activa și nu numai, colegele Arynei și-au arătat susținerea pe fostul Twitter, actual X, printre care și Sloane Stephens:

Și-a pierdut iubitul și tatăl în decursul a cinci ani

Sabalenka a cunoscut alte momente nefaste după pierderea tatălui său în urmă cu cinci ani, acesta fiind persoana care a îndreptat-o spre sportul pe care îl practică și, totodată, cel cu care avea o relație foarte strânsă.

Konstantin Koltsov a fost cunoscut ca un hocheist rapid, ce a câștigat Superliga din Rusia în anul 2008, ca parte a echipei Salavat Yulaev. Acesta și Sabalenka formau un cuplu din anul 2021, bielorusa menționând adesea sprijinul pe care i-l acordă iubitul său și modurile în care îi oferă echilibrul necesar, scrie eurosport.ro

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????????????????? ???????????????????????????????????? ????????❤️ (@sabalenka_aryna)

În acest moment, nu se cunosc detalii clare despre decesul lui Konstantin Koltsov, doar că ultimele informații redau faptul că el era prezent alături de Aryna la Miami, unde începe astăzi, al doilea turneu din cadrul Sunshine Double, competiție Masters, de 1000 de puncte. Numărul doi mondial avea primul tur liber în turneu, iar în cea de-a doua rundă urma să joace cu învingătoarea meciului dintre Simona Halep și Paula Badosa.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Tenis

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Retrogradare sau salvare. Dinamo, la 90 de minute de a-şi afla soarta. Zăvăleanu cere "o etapă care se desfăşoară corect"

Agerpres

Piţurcă îl apără pe Dorinel Munteanu. "E ironizat de cei care vor să stea o oră la stadion şi să plece acasă"

Sursa: Agerpres

Poli Iaşi îi cere ajutorul lui Dorinel Munteanu, ca să se salveze de la retrogradare

Sursa: Agerpres

Omul care crede că Mircea Lucescu nu ar trebui să accepte oferta lui Dan Şucu. "Se face de râs"

pixel