Echipa nationala Naţionala U21, pregătită de meciul cu Albania. Daniel Pancu: Nu tratăm partida ca pe o revanşă
Data publicării:
Daniel Pancu, selecţionerul naţionalei U21, a anunţat că meciul cu Albania nu trebuie privit ca pe o revanşă, chiar dacă în meciul tur tricolorii au fost învinşi cu 3-2. 

Selecţionerul echipei naţionale de tineret Under-21 a României, Daniel Pancu, a declarat, joi seara, la Mogoşoaia, că nu tratează partida cu Albania, programată pe Stadionul Giuleşti în Grupa E a preliminariilor, ca pe o revanşă după ce în meciul tur "tricolorii" au pierdut cu 2-3 după ce au condus cu 2-0.

"Fiecare joc are specificul lui, ştim foarte bine ce meci ne aşteaptă. Cunoaştem caracteristicile Albaniei, un adversar incomod, care ne-a învins în meciul tur, deşi eu cred că noi am fost mai buni o perioadă mai lungă de timp. Nu tratăm meciul ca pe o revanşă, ci ca pe unul în care avem mare nevoie de puncte. Pentru că Albania e clar una dintre contracandidatele noastre pentru primele două poziţii. Avem nevoie de puncte", a afirmat selecţionerul, conform Agerpres.

"Respectăm adversarii, dar sunt şanse foarte mici să se mai repete istoria din tur"



"Mentalitatea lor este una bună, pentru că mulţi jucători ai lor sunt născuţi, crescuţi şi educaţi în Occident. În meciul din tur am făcut câteva greşeli pe care sunt convins că nu le vom mai repeta mâine. Aşa că sperăm ca la final noi să fim cei care se vor bucura. Noi respectăm toţi adversarii, dar cred că sunt şanse foarte, foarte mici să se mai repete istoria din tur", a adăugat Pancu.

Tehnicianul susţine că îi simte pe jucători mai omogeni şi mai încrezători în forţele lor.

"Plecăm mâine de la siguranţă în defensivă. Echipa o simt că e mult mai omogenă şi mai încrezătoare în capacităţile ei. Stadionul Giuleşti ne-a purtat noroc în partida cu Armenia, sperăm să se întâmple la fel şi mâine. Din păcate, ştim că la meciurile naţionalei de tineret din Bucureşti atmosfera este una mai amicală decât la cele din provincie", a explicat Daniel Pancu.

Reprezentativa de tineret a României va juca pe 17 noiembrie cu Albania, pe Stadionul Giuleşti (ora 20:30), iar pe 21 noiembrie va înfrunta Elveţia, pe Stade de la Maladiere din Neuchatel (ora 19:30).


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Echipa nationala
Tagurile articolului: albania  daniel pancu  echipa nationala  romania  u21 

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

Superliga Romaniei Petrolul, meci de gală cu Vitesse Arnhem la centenar

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti pregăteşte un...

Superliga Romaniei Rapid confirmă. Clinton N'Jie NU a primit cartea verde

După apariţia informaţiilor conform cărora Clinton...


logo icon Cele mai citite
Agerpres

Becali s-a decis. Patru fotbalişti ai campioanei, scoşi din echipă după remiza cu FCSB

Sursa: Agerpres

Licitaţie internaţională pentru Dennis Man, anunţată de Corriere dello Sport. "Preţul începe de la 30 de milioane"

Sursa: Agerpres

Dorinel Munteanu a prefaţat duelul cu Dinamo. Ce le-a cerut jucătorilor

Sursa: Agerpres

HC Rapid îşi aduce antrenor de la Barcelona

pixel