Superliga Romaniei Neil Lennon a ieşit la atac după Rapid-Dinamo. A acuzat "lipsa de calitate în anumite zone" şi "moştenirea"
Data publicării:
Neil Lennon, antrenorul nord-irlandez al celor de la Rapid, dă de înţeles că italianul Cristiano Bergodi are o parte din vină pentru rezultatele slabe ale echipei în acest sezon. Acesta critică voalat şi jucătorii din lot şi cere noi transferuri. 

”Avem nevoie și să ne întărim, fiindcă acum jucăm cu mulți jucători tineri fiindcă suntem nevoiți.

Vor să demisionez de trei, patru săptămâni, nu se va întâmpla asta. Înțeleg lipsa de răbdare, dar cred că poate chiar obținem prea mult deocamdată, din cauza lipsei de calitate pe care o avem în anumite zone și ceea ce am moștenit, de asemenea”, a declarat Neil Lennon după remiza cu Dinamo, a cincea din primele 6 etape pentru FC Rapid. 

Lennon anunţă conducerea că are deja o listă cu înlocuitori pentru Rrahmani 

"Nu sunt mulţumit cu acest rezultat, normal. Am jucat bine, am controlat jocul pentru o lungă perioadă de timp şi am avut ocaziii de a duce scorul la 2-0. Consider că decizia de a le acordat celor de la Dinamo penalty a fost îngrozitoare. A fost o atingere mult prea uşoară, iar jucătorul era în cădere înainte de orice contact. Este o decizie incredibilă de a acorda penalty. Este păcat, pentru că după cum am spus, am avut de 2-3 ori şansa de a înscrie şi al doilea gol şi a tranşa meciul. Dinamo nu ne-a pus mari probleme azi, aşa că a avut noroc să obţină acest rezultat de egalitate", a menţionat Lennon.

"Sigur că ne-a lipsit azi un atacant de calitatea lui Rrahmani (n.r. - atacantul kosovar Albion Rrahmani, care va fi transferat la Sparta Praga după ce va face vizita medicală)... dar se vorbea de mult timp de transferul lui... a fost şi o afacere bună pentru club. Acum însă trebuie să îi găsim un înlocuitor lui Rrahmani. Nu am vorbit încă despre aducerea unui nou atacant cu conducerea, o vom face zilele următoare. Am o listă cu atacanţi. Ne trebuie un atacant bun pentru că nu am marcat atât cât ar fi trebuit în aceste etape. Avem nevoie de calitate în acea zonă", a adăugat antrenorul.

Încă e răbdare la Rapid 

"Trebuie să fie răbdare. Bineînţeles că e răbdare la Rapid. Ce ar trebui să facem? Fanii normal că sunt dezamăgiţi, la fel de dezamăgiţi suntem şi noi. Aşa suferinţă nu am mai trăit de foarte mult timp, nici ca jucător. Nu ne ies lucrurile, trebuie să fim bărbaţi, să muncim mai mult", a declarat Viorel Moldovan.

Oficialul echipei giuleştene consideră că Rapid are nevoie de o victorie pentru a se descătuşa: "Am văzut că nu facem absolut nimic bine, cum spun unii analişti. Noi trebuie să ne vedem de drumul nostru, să echilibrăm lucrurile şi să mergem mai departe şi să reuşim să câştigăm şi noi un joc. Ar fi foarte important să câştigăm un meci. Sunt atâtea egaluri, trebuie să nu cedăm, să ne pregătim ca lumea şi sunt convins că mai devreme sau mai târziu acest tip de deblocare se va realiza".


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel