Superliga Romaniei Neil Lennon ar urma să fie demis de Rapid - surse
Data publicării:
Dan Şucu şi Victor Angelescu ar fi decis să îl dea afară pe Neil Lennon de la FC Rapid, după remiza cu Dinamo. Cei doi acţionari ar fi fost deranjaţi de declaraţiile făcute de nord-irlandez după mecul cu Dinamo, coroborate şi cu rezultatele slabe înregistrate în acest start de sezon. 

Neil Lennon a înregistrat cinci remize şi un eşec pe banca Rapidului în primele 6 etape ale sezonului, însă după meciul cu Dinamo a spus că nu ia în calcul să demisioneze. Ba mai mult, acesta a dat de înţeles că jucătorii nu au suficientă calitate pentru rezultate mai bune, dar şi că moştenirea sezonului trecut atârnă greu. 

”Avem nevoie și să ne întărim, fiindcă acum jucăm cu mulți jucători tineri fiindcă suntem nevoiți.

Vor să demisionez de trei, patru săptămâni, nu se va întâmpla asta. Înțeleg lipsa de răbdare, dar cred că poate chiar obținem prea mult deocamdată, din cauza lipsei de calitate pe care o avem în anumite zone și ceea ce am moștenit, de asemenea”, a declarat Neil Lennon după remiza cu Dinamo, a cincea din primele 6 etape pentru FC Rapid. 

Sursele digisport.ro afirmă că Neil Lennon va fi dat afară de şefii Rapidului, iar mutarea ar urma să fie anunţată în curând, posibil chiar până la meciul cu Poli Iaşi, din deplasare. 

Rapid a cheltuit în acest sezon aproximativ 3 milioane de euro pe transferuri, iar la echipă au venit 12 jucători noi, unii giraţi chiar de Neil Lennon.

Rapid are programat un antrenament în această dimineață, sub conducerea lui Neil Lennon.

Lennon nu vrea să demisioneze 

"Nu mă gândesc să demisionez de la Rapid, de abia am venit. Încerc să construiesc ceva aici, nu să plec. Sunt şase meciuri, am pierdut unul singur, de ce să demisionez? Nu pot să promit nimic, nu pot să fac promisiuni pe care nu le pot ţine. Asta e realitatea în fotbal, noi am condus în 4 din aceste 6 meciuri şi totuşi nu am câştigat", a afirmat el.

Tehnicianul nord-irlandez a menţionat că Dinamo a câştigat cu noroc un punct, beneficiind de un penalty foarte uşor acordat.

"Nu sunt mulţumit cu acest rezultat, normal. Am jucat bine, am controlat jocul pentru o lungă perioadă de timp şi am avut ocaziii de a duce scorul la 2-0. Consider că decizia de a le acordat celor de la Dinamo penalty a fost îngrozitoare. A fost o atingere mult prea uşoară, iar jucătorul era în cădere înainte de orice contact. Este o decizie incredibilă de a acorda penalty. Este păcat, pentru că după cum am spus, am avut de 2-3 ori şansa de a înscrie şi al doilea gol şi a tranşa meciul. Dinamo nu ne-a pus mari probleme azi, aşa că a avut noroc să obţină acest rezultat de egalitate", a menţionat Lennon.

"Sigur că ne-a lipsit azi un atacant de calitatea lui Rrahmani (n.r. - atacantul kosovar Albion Rrahmani, care va fi transferat la Sparta Praga după ce va face vizita medicală)... dar se vorbea de mult timp de transferul lui... a fost şi o afacere bună pentru club. Acum însă trebuie să îi găsim un înlocuitor lui Rrahmani. Nu am vorbit încă despre aducerea unui nou atacant cu conducerea, o vom face zilele următoare. Am o listă cu atacanţi. Ne trebuie un atacant bun pentru că nu am marcat atât cât ar fi trebuit în aceste etape. Avem nevoie de calitate în acea zonă", a adăugat antrenorul.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel