Superliga Romaniei Neil Lennon e istorie la Rapid! Clubul de fotbal a oficializat despărțirea. Prima reacție a lui Marius Șumudică
Data actualizării:
Data publicării:
Colaborarea între echipa de fotbal Rapid București și antrenorul nord-irlandez Neil Lennon a luat sfârșit, după doar șase etape.

Lennon părăsește Rapidul după doar șase etape

„Astăzi, Neil Lennon și FC Rapid au decis să urmeze drumuri diferite. Îi mulțumim lui Neil și staff-ului său pentru implicare și profesionalism, și le urăm mult succes în continuare!”, a fost mesajul transmis de către clubul de fotbal giuleștean, pe pagina oficială de Facebook.

După despărțirea de Lennon, antrenorul Marius Șumudică revine pe banca tehnică a echipei Rapid București. Formația giuleșteană condusă de Neil Lennon nu a obținut nicio victorie în primele etape ale Superligii, astfel că oficialii clubului au decis să încheie colaborarea.

Antrenorul nord-irlandez și-ar fi negociat plecarea din Giulești în cursul zilei de astăzi, Lennon urmând să primească de la Dan Șucu o despăgubire între 250.000 și 350.000 de euro, în momentul semnării rezilierii, potrivit digisport.ro.

Marius Șumudică, noul antrenor al giuleștenilor

„Da, am semnat. Nu vreau să spun foarte multe, pentru că nici nu e normal să mă apuc să vorbesc cine știe ce. Îmi doresc foarte mult să am succes.

Dacă am eu succes, asta înseamnă că are și Rapidul succes, iar asta îmi doresc cel mai mult. M-am întors acasă! E greu să exprim în cuvinte ceea ce simt, dar știu că vor conta doar rezultatele”, a declarat Marius Șumudică, pentru Digi Sport.

Marius Șumudică a fost surprins de către jurnaliști la stadionul „Giulești” pentru a semna un nou contract cu echipa Rapid, după ce tehnicianul britanic nu a reușit să înregistreze nicio victorie în primele șase etape ale noului sezon al Superligii. Formația se află pe locul 12, cu cinci puncte, înregistrând cinci remize și o înfrângere.

Șumudică, în vârstă de 53 de ani, revine pe banca Rapidului după mai bine de 13 ani, acesta conducând echipa în sezonul 2010/2011.

 

Marian Iancu: „Șumudică a mai făcut minuni”

Fostul finanțator al Politehnicii Timișoara, Marian Iancu, este convins că antrenorul Marius Șumudică va reuși să redreseze echipa giuleșteană, după ce Neil Lennon nu a obținut nicio victorie în noul sezon al Superligii.

„(Ce înseamnă venirea lui la Rapid? – n.r.) O minune, este o minune așteptată. Este un pic cam târziu, dar probabil Șumudică va pune condiții, în sensul să fie completată echipa. Acolo unde au plecat un Funsho, un Rahmani și toți ceilalți care au plecat și care au lăsat locuri goale. Și se vede. Echipa nu produce fotbal, nu produce gol, nu adună puncte”, a reacționat Marian Iancu pentru SportpeSurse.

(Va putea să redreseze echipa? – n.r.) Șumudică a mai făcut minuni”, crede fostul patron de la Poli Timișoara.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel