Superliga Romaniei Neil Lennon nu uită şi nu iartă. Declaraţii cu ţintă la o lună după despărţirea de Rapid
Data publicării:
Neil Lennon a fost demis de FC Rapid după 6 etape din Superligă, timp în care a obţinut 5 remize şi o înfrângere. Locul său a fost luat de Marius Şumudică, care are până acum o victorie, un egal şi o înfrângere în trei partide. 

La o lună de la despărţirea de FC Rapid, Neil Lennon a făcut o scurtă declaraţie despre demitere şi acuză că a fost tratat cu lipsă de profesionalism de o parte a presei din România, dar a părut să îl atace şi pe Marius Şumudică, care la acea vreme era analist la Fanatik. 

"Voi vorbi când va fi momentul potrivit. Am fost tratați (n.r. întreg staff-ul său) foarte prost de anumite persoane în mass-media. Știți despre cine vorbesc. A fost incredibil de neprofesionist. (n.r. dacă vrea să revină sau dorește o pauză) Cât mai curând posibil", a spus Neil Lennon pentru sportpesurse.ro

De altfel, nu ar fi prima dată când Neil Lennon îl atacă pe Marius Şumudică. Înaintea meciului cu Dinamo, ultima sa partidă pe bancă Rapidului, Neil Lennon l-a numit pe Marius Şumudică "cel care vorbeşte mult". 

"Cine e ăsta? E tipul care vorbește tot timpul? (n.r. - gesticulează cu mâna, sugerează că Șumudică vorbește prea mult). Cred că are ceva probleme. Felul în care se comportă este foarte neprofesionist. Nu, nu cred că avem pe cineva de genul acesta în Scoția, în Regatul Unit sau oriunde în Europa”, a declarat Neil Lennon înainte de derby-ul cu Dinamo, încheiat 1-1.

Marius Şumudică a trimis şi el săgeţi către Neil Lennon, după înfrângerea cu U Cluj 

FC Rapid a fost învinsă de liderul Universitatea Cluj, scor 0-2, în Giuleşti, iar Marius Şumudică a acuzat condiţia fizică precară a jucătorilor, fără să menţioneze numele lui Neil Lennon. 

"Am fost dominați, pierdem dueluri, nu mai vreau să vorbesc, că dacă vorbesc, o să se spună că atac pe cineva.

E greu, în momentul în care săptămână de săptămână tu pregătești un meci, să încarci echipa din punct de vedere fizic, nu am cum, că îi rup, se întâmplă ceva.

Ce pot să fac? Să îi alerg o săptămână întreagă fără să le dau mingea? Pot să fac asta? Nu pot s-o fac!

Vreau să văd și eu datele fizice să văd, este neputință sau dacă este ceva de interpretare, să vedem unde am greșit”, a declarat Marius Șumudică la conferința de presă.


Autorul articolului: Florin Răvdan
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel