Superliga Romaniei Neil Lennon trebuia să rămână la Rapid. Rusescu: „Lasă-l, nu doar șase etape”
Data actualizării:
Data publicării:
Antrenorul nord-irlandez Neil Lennon și clubul de fotbal FC Rapid au decis încheierea colaborării, după disputarea a șase meciuri în sezonul 2024/2025 al Superligii.

Rusescu: „Șumudică trebuia să fie antrenor după ce a plecat Bergodi”

Raul Rusescu crede că acționarul majoritar al clubului de fotbal FC Rapid, Dan Șucu, a greșit când a luat decizia de a încheia colaborarea cu nord-irlandezul Neil Lennon, după doar șase etape la formația giuleșteană. Totuși, fostul fotbalist crede că o idee mai bună era cooptarea, de la începutul sezonului, a lui Marius Șumudică.

„Mi se pare că tot ce se întâmplă la Rapid, începând cu play-off-ul campionatului trecut, e ca să rămână în prim-plan la nivel de știri. Dacă mă întrebi pe mine, Șumudică trebuia să fie antrenor după ce a plecat Bergodi.

Dar cu tot ce au făcut de-atunci și până acum mi-au lăsat impresia că au făcut orice numai ca să nu vină Șumudică. Lennon nu trebuia demis. În primul rând, e foarte devreme, sunt doar șase etape disputate. Rezultatele nu sunt ceea ce sperau conducătorii Rapidului, dar în momentul în care spui că ți-ai dorit mult un antrenor străin, lasă-l, nu doar șase etape.

Vine o pauză competițională cauzată de meciurile internaționale în care Lennon putea să regleze niște lucruri, avea timp la dispoziție. Dacă ți-ai dorit să aduci un antrenor străin care nu cunoaște nici România, nici Rapidul, trebuie să-i acorzi timp”, a declarat Raul Rusescu, potrivit gsp.ro.

 

Rică Răducanu: „La noi, la Rapid, nu există să vină un străin! Nu știe viața Rapidului”

Rică Răducanu era convins că un antrenor ca Neil Lennon nu va putea să atingă obiectivele clubului. Cu toate acestea, fostul portar spune că Marius Șumudică reprezintă o opțiune foarte bună, de vreme ce acesta se declară rapidist și mai mult decât atât, spune că iubește Rapidul.

„E român, e rapidist. Îl cunosc de mic. Sigur vrea binele echipei. Îl iubește și lumea. Îți dai seama că interesul e la toată lumea. E rapidist și vrea să aibă rezultate. Cine nu vrea să fim și noi mai sus?

El, când se supără, începe și zice. M-am supărat și eu când am pierdut cu Petrolul. Am zis și eu. Noi, rapidiștii, dăm din gură. Treaba e dacă ai rezultate. S-ar putea să câștige primul meci și toată lumea să zică ‘gata, e al nostru, a venit’.

La noi, la Rapid, nu există să vină un străin! Nu știe viața Rapidului. Și chiar trebuie să fie de-al casei ca să știe ceva. Ăsta, săracu’, poate avea intenții bune, poate e antrenor, dar eu le-am zis de la început că iar pierd niște bani”, a declarat fostul portar, conform as.ro.

 

Rezultatele echipei FC Rapid, în primele șase etape

UTA Arad - Rapid, scor 1-1

Rapid - CFR Cluj, scor 2-2

Petrolul Ploiești - Rapid, scor 1-0

Rapid - Sepsi OSK, scor 2-2

Gloria Buzău - Rapid, scor 1-1

Rapid - Dinamo, scor 1-1

Marius Șumudică va începe o nouă aventură pe banca Rapidului în numai două zile, giuleștenii având programat un meci în a șaptea etapă a Superligii, împotriva celor de la Poli Iași. Partida din Copou are loc vineri, 23 august, începând cu ora 22:00.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare


logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Agerpres
EXCLUSIV

Liviu Antal ştie de ce Dorinel Munteanu nu renunţă la cantonamentele la Vatra Dornei. Principalele calităţi ale antrenorului

Agerpres

Crainicul lui Dinamo face praf jocul Oţelului şi spune că este o echipă care joacă urât, dar obţine rezultate

Sursa: Agerpres

Valeriu Iftime îi face praf pe Pap şi Matricardi, după FC Botoşani - Gloria Buzău 3-3

Sursa: Agerpres
EXCLUSIV

Secretele titlului câştigat de Oţelul. Cum s-a obţinut performanţa istorică de la Galaţi

pixel