Superliga Romaniei Neînțelegeri la Dinamo! Jucătorii români și străini, dispute din cauza banilor
Data publicării:
Mai mulți fotbaliști români ai clubului Dinamo i-au cerut socoteală antrenorului Zeljko Kopic, înaintea partidei importante împotriva celor de la „U” Cluj. Se pare că există divergențe între fotbaliștii români și străini.

Atmosferă încinsă în vestiarul celor de la Dinamo

Cu două etape înaintea finalului de campionat, atmosfera la clubul dinamovist este una deloc plăcută. După ce suporterii „i-au băgat în ședință” pe fotbaliștii alb-roșii după remiza cu FC Voluntari, scor 1-1, au urmat ca neînțelegerile să se amplifice la nivelul fotbaliștilor, în vestiar.

Antrenorul Zeljko Kopic ar fi contestat de o parte dintre fotbaliștii săi, unele dintre acuzațiile la adresa acestuia bazându-se pe lipsa comunicării sau, mai degrabă, pe o comunicare precară pe care o are cu jucătorii români, potrivit ProSport.

Ricardo Grigore ar fi fost cel mai vocal fotbalist dintre toți elevii lui Kopic, acesta cerându-i explicații antrenorului. Croatul nu s-a bazat în ultimele meciuri pe jucătorii români, în primul 11, ceea ce a adus multe nemulțumiri în ceea ce-i privește pe aceștia. Mai mult decât atât, și Dennis Politic a devenit doar jucător de rezervă.

Neînțelegeri între români și străini

În același timp, ar exista o stare de animozitate între jucătorii români și străinii din lot. Acestea se bazează pe diferența de bani dintre ei, întrucât salariile românilor se deosebesc de cele ale străinilor. Dacă fotbaliștii români au salarii aproximativ egale cu suma de 5.000 de euro/lună, străinii sunt mult mai bine remunerați, conform GSP.

Dinamo București va face deplasarea la Cluj, unde o va înfrunta echipa Universității, sâmbătă seară, de la ora 20:00. În acest moment, echipa alb-roșie se află pe penultimul loc, direct retrogradabil.


Autorul articolului: Iulia Horovei
Categorie: Superliga Romaniei

logo icon Articole similare

DC Media Group Audience

logo icon Cele mai noi articole

logo icon Cele mai citite
Sursa: Agerpres

Gheorghe Hagi, gest de mare campion pentru Dorinel Munteanu. Oţelul va putea juca la Constanţa în Europa, dacă se califică

Foto cu rol ilustrativ: Pexels

Situaţie incredibilă în fotbalul românesc. Ioan Varga cere Corvinului să cedeze locul în Europa Farului. Mihai Rotaru spune că Oţelul sau U Cluj pot juca de 2 ori barajul

Agerpres

Oţelul Galaţi, mutare spectaculoasă la barajul de cupe europene

Sursa: Agerpres

Vin investiţiile, dacă Dinamo se salvează de la retrogradare? Andrei Nicolescu, anunţ important pentru fanii alb-roşii

pixel